Arséne Wenger, elmondása szerint, továbbra is az átigazolási piacot szemléli egy újabb védő reményében.

Mint ismert, Sol Campbell, William Gallas és Mikael Silvestre is távoztak azon védők közül, akik a tavalyi szezonban játszottak az Arsenal színeiben, míg az érkező oldalról egyedül Laurent Koscielny neve szerepel, a Lorienttől jött. Az azonban jó hír, hogy Johan Djourou felépült a hosszú sérülése után, de Thomas Vermaelennel kiegészülve még mindig csak három tapasztalt középső védője van a csapatnak.

Miután az elmúlt idényben öt védő is szerephez jutott a csapatban, Wenger elismerte, hogy minimum négy védővel kell nekivágnia az új szezonnak - de ahogy mindig, a francia most sem említett neveket.

"Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni a neveket illetően. Nagyon sok játékos van, akiket meg fogunk fontolni, és részletesen ki fogunk elemezni. Eztán megnézzük a pénzügyi, és a technikai potenciáljukat is." - mondta Wenger a mai hivatalos sajtótájékoztatón, az Emirates Kupa előtt.

"Továbbra is keressük a megfelelő játékost, mivel jelenleg három középső védőnk van, míg tavaly öt is kevés volt. Viszont azt gondolom, elég csak egyet igazolnunk, ugyanis vannak olyan játékosaink, akik megoldhatják az esetleges problémáinkat." - tette hozzá a francia.

Bár a sajtó szerint a legesélyesebb érkező a Werder Brementől Per Mertesacker lehet, az Arsenal házon belül is megoldhatja a védőgondokat, Havard Nordtveit személyében, aki bár középső védő, a barátságos meccseken viszont rendre a jobb szélen kapott helyet.

"Valójában ő középső védő, és én is csak azért próbáltam ki, hogy tud a jobb szélen játszani, hogy ezzel is tapasztalatot szerezzen." - árulta el Wenger Nordtveitról, aki remélhetőleg a közeljövőben új szerződést fog aláírni a csapattal, mindazonáltal az még mindig nem eldöntött, hogy marad-e az Arsenalnál, vagy ismét kölcsönbe megy még egy évet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

14 éve
Törölt felhasználó
schwarzer se lenne rosz. de már leigazolhatnánk. nem is olyan drága
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem mostmár ne Akinfeev jöjjön,hanem valami jó és tapasztalt kapus(sok ilyen jó kapus van mondták itt Schwarzer nevét,de én nagyon örülnék pl Palopnak is,régen nagyon sok Sevilla meccset láttam és simán leigazolható)
am a Transfer általában helytelen árat add meg,max saccolni jó
14 éve
Törölt felhasználó
transferen 20misi euroban
14 éve
Törölt felhasználó
jah. 🤢 am nem tudja valaki akinfeev árát? aki tud vmit írjon :exclaim: :wow:
14 éve
Törölt felhasználó
Retkes katalányok! Beképzelt fa..fejek, azt hiszik ők xarták a világot, mindegy remélem majd mourinho jól elkeni a hatalmas arcukat!

Szólj hozzá