Arséne Wenger fiai egy újabb ausztriai mérkőzést játszottak, ezúttal sokkal közelebb a magyar határhoz, az SC Neusiedl ellen.

A kezdőben helyett kapott az új szerzemény, Laurent Koscielny, valamint az elő-szezonban remeklő - s eddig 3 gólt szerző - Samir Nasri is, ám a Bordeauxtól érkezett Marouane Chamakh csak a kispadról nézhette a mérkőzést.

A mérkőzés egészén az Arsenal dominált, sorra alakította ki a nagyobbnál-nagyobb helyzeteket, ám gólt a 28. percig nem láthatott a közönség, de ekkor jött Theo Walcott, aki egy szép lövést bemutatva formázta 0-1-re az állást.

Nem sokkal az Ágyúsok vezető gólja után, egy újabb találatnak örvendhetett Wenger csapata, amikor ugyanis Gibbs húzta meg a szélen, s ragyogóan tálalt Jay-Emmanuel Thomas elé, aki nem kegyelmezett.

Az első félidőben több gól nem esett, ám a második játékrészben többek között Chamakh, Eboué és Sagna is helyett kapott, s előbbi egy büntetőrúgás után meg is szerezte élete első Arsenalos gólját.

Az ugyancsak csereként beállt Carlos Vela is beköszönt a Neusiedl kapujába, egy tipikus 'Velás' gól után - melyet egy ragyogó Nasri passz előzött meg - formálta 0-4-re az állást.

Az Almuniát váltó Mannone még egy büntetőt is kivédett nem sokkal Vela gólja után, így hát egy újabb győzelmet jegyezhettünk fel az Arsenal felkészülési szezonjában, s így a csapat eddig 100%-os mutatóval rendelkezik.

A meccs embere szerintem Samir Nasri volt, ám nagyon hajlottam Jack Wilshere felé, de végül az a ragyogó gólpassz a francia oldalára billentette a mérleg nyelvét.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (542)

14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ott nem csak kárt okozni kéne, hanem az egészet földig pusztítani!!! :D
14 éve
Törölt felhasználó
mal:ugyan,ahoz nagyon nagyon balfasznak kell lenni hogy kárt okozzunk a stadionunkban pyroval...persze a spurs vagy a chelsea stadionja már más tészta :D
14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, de azért az Emiratesben nem nagyon akarnék pirozni, még a végén felgyújtjuk az otthonunkat! :D
14 éve
Törölt felhasználó
mla:igazi ultras csoport semmit nem ér pyro nélkül,hiába mondanánk a stewardoknak hogy nem akarjuk bedobálni pályára ilyesnmi,egyszerűen nem engedik.sok midnent nem engednek angliában mert félnek hogy visszatér a 80as évekbeli erőszak.hidd el,elkezdenénk a meccset,lennénk kb 2000en ultrák,30. percben ki is zavarnának minket a stadionból
meg kellene szervezni egyszer iylet,kimenni 20-25en és egyeztetni az ottaniakkal,szerintem lennének akik társulnának

Szólj hozzá