Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Eduardo da Silva immáron az ukrán Shakhtar Donetsk játékosa lett a következő négy évre. A brazil születésű csatár az alábbi üzenettel búcsúzik az Arsenaltól.

"Mielőtt belekezdenék a karrierem újabb fejezetébe a Shakhtar Donetskkel, szeretnék egy üzenetet küldeni az összes arsenalos barátomnak." - kezdte mondanivalóját Dudu.

"Az elmúlt pár nap nagyon érzelmes volt a számomra. Bár izgatott vagyok az új kihívásokkal kapcsolatban, amit az új klubomnál tapasztalok, egyúttal nagyon szomorú vagyok, hogy elhagyom az otthonomat, ahol három évig lehettem - az Arsenalt."

"Az Arsenal egy nagyon különleges csapat, és sok embert hiányolni fogok - a csapattársaimat, a személyzetet és természetesen a csodálatos szurkolókat."

"Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást, amit kaptam az elmúlt három év folyamán. Amikor először voltam Angliában, nem beszéltem a nyelvet, nem ismertem senkit, de ahogy ideigazoltam, mindenki segített, és úgy éreztem magam, mintha otthon lennék ebben a nagy családban. Köszönöm a szurkolóknak is a fantasztikus törődést, sohasem fogom elfelejtetni, ahogy a nevemet énekelték a lelátókon."

"A sérülésemmel kapcsolatban nehéz időket éltem át, de az Arsenal-család mindig velem volt - az orvosi stáb, a menedzsment, a játékosok és a szurkolók. Köszönöm mindenkinek."

"Bár most elhagyom ezt a remek csapatot, az Arsenal örökké a szívemben lesz. Mindig nézni fogom a csapat eredményeit, és természetesen sok sikert kívánok a következő szezonban, valamint a jövőben is, Arséne Wengernek, és a klub többi játékosainak, akik egytől-egyig nagyon tehetségesek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
Remélem újra tudja kezdeni karierjét
14 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert !
14 éve
Törölt felhasználó
Ő egy igazi focista! Ilyen emberek kellenek, akik a szívükkel fociznak az Arsenalért! Sok sikert Dudunak a folytatásban, mutassa meg, hogy milyen kiváló játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert Dudu és légy újra a régi formádban!
14 éve
Törölt felhasználó
Sok sikert Dudu, kívánom, hogy a karriered újra íveljen a magasba, és az életed a családoddal és a barátaiddal mindig legyen boldog és teljes! ;) :)

Szólj hozzá