Olaszországban terjed a pletyka (majdnem mindenhol megírták), hogy Arsene Wenger egy megaajánlatot fontolgat az Ajax világbajnokságon is jól szereplő sztárjaiért. A kapus Maarten Stekelenburg, a jobbhátvéd Gregory van der Wiel, és a csatár Luis Suarez összesen 42 millió fontért érkezhet.

Van der Wielt többször is szóbahozták az Ágyúsokkal, Wenger pedig elmondta, hogy egy védőt még igazolna. Stekelenburg stabil kezdő volt a holland válogatottban a vb-n, nem mellékesen pedig jól pótolhatná Manuel Almuniát. Eduardo esetleges távozása pedig előrevetíthetné egy új támadó érkezését.

Suarez Dél-Afrikában is villogott, ez pedig arra enged következtetni, hogy a Premier Leagueben is rendben mennének a dolgai. Uruguay színeiben három gólt szerzett a támadó a tornán. A dél-amerikai válogatott az elődöntőig jutott, Suarez kezezése pedig sokáig emlékezetes marad, amelyből végülis nagy baj nem lett számukra, hiszen Ghána a nekik megítélt büntetőt is kihagyta a döntő pillanatban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

14 éve
Törölt felhasználó
wenger eddig még 2 játékost igazolt és nem nagy hírnevüeket pont most igazolna ilyen jókat ezt nem hinném
14 éve
Törölt felhasználó
ja csak az gond hogy ez egy újabb kacsa
14 éve
Törölt felhasználó
Még mielőtt bárki elhinne ekkora baromságot, megnyugtatok mindenkit hogy kacsa az egész 🧀 :D 1 ember ha jön max, az se lesz egy nagy név.
14 éve
Törölt felhasználó
Aron21! És ki a kapus? xD
Nem azért, de Suarez csatár!! xD
14 éve
Törölt felhasználó
Na akkor a kezdő:
Suarez-Wiel-Koscielny-Vermaelen-Clichy-Diaby-Song-Fabregas-Arshavin-Chamakh-V.Persie:D

Szólj hozzá