Arsene Wengernek jelenleg nincs igazi elsőszámú kapusa.

Az Arsenal mestere a hivatalos oldalnak nyilatkozott a kapusposzt helyzetéről, mondván, hogy elsőszámú portást keres az Arsenal. A Fulham hálóőréről, azaz Mark Schwarzerről szóló pletykákat pedig tagadta.

Lukasz Fabianski, Vito Mannone és Wojciech Szczesny is játszott szombaton a Barnet ellen, Manuel Almunia pedig betegség miatt volt távol. Ezek után Wenger nyíltnak titulálta a harcot az egyes szám megszerzéséért.

"Még mindig aktívak vagyunk az átigazolási piacon."

"Jelenleg, az előkészületi fázisban nincs elsőszámú kapusunk, mindenkinek esélyt kell adni, hogy bizonyítson. Nem lehet eldönteni a dolgot másképp."

Arról, hogy Schwarzer idejön-e, az alábbiakat mondta:

"Nem igazán."

"Minden lehetőséget megvizsgálunk, nem akarok konkrét személyekről beszélni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó, tegyük be a kezdőbe és irány a másodosztály...
Már várom h lássam a nevét a kezdőcsapatban és jókat röhögjek. Annyira még nem jó kapus ez 100 % akár milyeneket védett egy gyengébb ligában 🤢
14 éve
Törölt felhasználó
14 éve
Törölt felhasználó
Tribbiani Casillas se volt több.Szerintem Szczesny már be lehetne dobin a mély vízbe, de ha nem akarja Wenger akkor biztos, hogy kölcsön kell adnunk egy PL-es csapathoz, hogy fejlődjön.Ráadásul Hart menyivel öregebb?És mi a garancia a rá, hogy folyamatosan jól fog teljesíteni?
14 éve
Törölt felhasználó
Pontosan tudom miről írok Athlon. Az oké, h bravúrozik de azért egy 90es születésű srácot a Premier League-be berakni akár milyen tehetséges, ráadásul kapus posztra.. Ott van Rooney, Drogba, Torres, Tevez, Defoe, Bent, Agbonlahor, Saha... ezek mind csak 1-1 csatárok 1-1 csapatból. Nem semmi névsor és okoznának nehézségeket. De rajtuk kívül is vannak szépszámmal kiváló támadók.
Nagyon örülnék ha lenne végre egy jó kapusunk de Ő még hozzájuk nem nőtt fel érzésem szerint... bár ne lenne igazam... lehet, h nincs és kifogna rajtuk, de én nem kockáztatnám meg Őt betenni kapusnak MÉG.
14 éve
Tribbiani, először azért nézd meg, miről beszélsz. :) Wenger is elmondta, Szczesny a jövő első számú kapusa az Arsenalnak, a Brentfordnál lestek, hogy miket csinált. Csak túl fiatal még. Ami mondjuk nekem csak alibinek tűnik. Remélem, nem lesz senkivel pótlva Almunia, és akkor jöhet Wojiech ideje. Ha védősor sima lesz és hozza a meccseket, akkor neki is kevesebb bravúrokra lesz szüksége. Nem értem, mit vackolkunk vele. figyelembe véve, hogy kapusposzt, értelmetlenség Handanovicot vagy Hartokat vásárolni, akkor tényleg nem lesz sehol sem Wojciech. Vitatkozhatunk, hogy melyik korábbi játékosunkat nem kellett volna elengedni, de ha őt el merik pazarolni......... pipa leszek, és nem kicsit.

Szólj hozzá