Az Arsenal támadója is játszhatott a 2010-es labdarúgó világbajnokság döntőjében, mely után sok ember azzal vádolta a Holland csapatot, hogy túl csúnyán játszik, s rendszerint akadályozták meg a támadásokat durva szabálytalanságokkal, főleg Spanyolország ellen.

V. Persie nem érez bűntudatot emiatt, mert a csatár szerint az eredmény fontosabb, mint a 'szép játék'.

Az emberek bírálták a stílusunkat, nem volt olyan szép, mint a régi holland válogatotté. 

-nyilatkozta az Arsenal 11-ese.

De adott egy kérdés: eredményeket elérni és a döntőbe jutni, vagy szépen játszani, de kiesni az első fordulóban - melyiket választanánk?

Tudom milyen nehéz az, ha gyönyörűen játszik valaki, de mégsem éri el azokat az eredményeket, melyeket szeretne.

Amikor mondjuk egy Bolton, vagy egy Blackburn ellen játszunk, s uraljuk a játékot, támadó futballt játszunk, de egy pontrúgásból vagy egy szögletból gólt szereznek, aztán újból el kezdhetjük Őket üldözni.

Elismerem a Hollandiát érő kritikákat, de a döntőben voltunk. Ön sem adja fel harc nélkül, ugye?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
gonkánál a pont! (megint)
14 éve
Törölt felhasználó
2003/2004es szezonban játszottunk igazán szépen,és bivalyesősen.akkor volt egy
Vieira,Campbell,Bergkamp,Edu,Gilberto Silva akik nem holmi pálcikaemberkék voltak sőt nagyon keményen is tudtak játszani.ez a keménység hiányzik a mai csapattól és erre gondol Robin is...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem, nem vagyunk igazi Arsenal fanok. Csak poénból vagyunk csalódottak 5 éve szezon után. Mi már csak ilyen kis szar mazochisták vagyunk :)
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is a tavalyi rangadók azért sikerültek olyan csúfosra mert felválalta a csapat a nyíltsisakos támadó focit. De pl a hazai liverpool elleni meccsen nem és meglett az eredménye 1-0 ra nyert a csapat. Sokkal több tere lenne a csapatnak mint egy betömörülő mu vagy dinamo ellen ez által több kontra lehetőség. Főleg hogy megvannak a klasszisok a csapatba akik eldöntsék a mecseket pl arshavin van persie fabregas. Közép meg kis csapatok ellen meg lehetne játszani a régi jól bevált támadó focit. Ne kövezzetek meg ,de én így gondolom. %-P
14 éve
Törölt felhasználó
nemvagytok igazi arsenalfanok!!!!!!...menjetek és szurkoljatok a chelsea-nek...aki 2 éven kersztül minden meccsét 1-0ra nyert...vagy az internek aki egy szezont végigvédekezett és így nyert bajnokságot......az arsenalfanok pont azért szeretik az arsenalt,mert olyan amilyen....szép,egyérintő,sok helyzet..és izgalmak:)..fiúk,nőjetek fel!

Szólj hozzá