Horvát lapok ukrán forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy Eduardo, 7,5 millió euró fejében, aláírt a tavalyi bajnok Shakhtar Donetskhez, amely húzás azért meglepő, mert Arséne Wenger a közelmúltban jelentette ki, hogy számít a brazil születésű támadóval a következő idényben is.

Hivatalosan sem az Arsenal, sem a Shakhtar Donetsk nem közölte az átigazolás létrejöttét, azonban az ukrán lapok szerint a megállapodás már megtörtént, a horvát nemzetiségű csatár pedig 3,5 millió eurót kereshet majd évenként az új csapatánál.

Eduardo, a lábtörését követően, nem sokat játszott az Arsenalban, ha éppen nem volt sérült, akkor is csak csereként állt be. A Shakhtarnál viszont megkaphatja a várva várt lehetőséget az edzőtől, Mircea Lucuescutól, ráadásul a fizetése sem lenne alacsonyabb, mint az ágyúsoknál.

A Shakhtar Donetsk egy feltörőben lévő csapat Kelet-Európában, hiszen amellett, hogy a mostani sikereik között tudhatják a tavalyi ukrán liga győzelmet és a ligakupát, a közelmúltban adták át az új stadionukat, a Donbass Arénát, ami öt csillagos minősítést kapott az UEFA-tól.

Ahogy az Arsenal, a Shakhtar is a csoportkörben csatlakozik be az idei Bajnokok Ligája trófeáért folyó küzdelembe.

Hivatalos információ azonban még mindig nincs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
A sok kedvencem egyike ezért sajnálnám ha elmenne ,de szerintem jó helye lenne ott. Remélem viszaszerzi a régi önbizalmát és újra hasonlóképpen játszik majd ha nem itt akkor a Shakhtarba.
14 éve
Törölt felhasználó
ne,ne menjen el senki...ha elmegy Dudu ugyanott leszünk ahol tavaly.azért vettük Chamakhot hogy ne legyen csatárproblémánk,nem lenne benne logika ha Eduardot erre eladnánk...hacsak Simpson be nem ugrik a képbe-aminek nagyon örülnék
14 éve
Törölt felhasználó
7,5 millióért szerintem simán mehetne.Minek már ő ide ? V.Persie és Chamakh lesz a két kezdőcsatár, aztán ha ők hiányoznak akkor Bendtner pótolja őket vagy Vela, esetleg Arshavin. 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
henry011!

Most megy élőben a horvát-spanyol az eurosport2-őn!
Az eurosport-on pedig 18:15-től lesz élő közvetítés!
14 éve
Törölt felhasználó
én azt se bánnám, ha Dudu menne, de azt se ha maradna, nekem egyik kedvenc játékosom közé tartozott, szerintem nagyon jó csatár volt mig az a barom le nem rúgta, és azóta nem tud visszatérni régi önmagához,és igy akkor már inkább adjuk el most, és ne várjuk meg még jövöre még lejjebb megy az ára, vagy lejár a szerződése. Simpsont meg nem szabad elengedni, meg kell tartani. sokkal jobb felépítése van mint Velanak, angol bajnokságba való

Szólj hozzá