Az Arsenal az Underhill Stadionban volt a vendég az idei első felkészülési meccsen. Az Ágyúsok bő keretében volt a két nyári igazolás, Chamakh és Koscielny. Chamakh csak a padon kapott lehetőséget, míg Koscielny kezdett.

Az Arsenal tartalékos csapattal játszott, sok fiatal léphetett pályára. Az Ágyúsok a meccs elejétől kezdve fölényben játszottak, ezt a 3. percben lőtt Arsavin gól is megmutatta.

A középpályán rengeteg labdát szűrt meg Frimpong, aki szerintem a legjobb volt az Arsenalból. A második gólt a 16. percben lőtte Simpson, majd a félidő végén ismét betalált. a csapatok 0-3-as eredménnyel mehettek az öltözőbe.

A második félidőre Wenger csaknem az egész csapatot újraszervezte. A védelemtől kezdve a csatárokig mindenkit lecserélt, így tehát Chamakh is pályára léphetett.

A második játékrészben az Arsenal játékosai nem alakítottak ki sok helyzetet, így kapura se sokat lőttek. Theo több alkalommal etette meg a komplett Barnet védősort, de a beívelt labdáira rossz ütemben érkeztek középen.

A meccs végéhez közeledve a Barnet játékosai is fáradtak, így történhetett meg az a védői hiba, amelyet Nasri kihasznált és gólra értékesített.

Az Arsenal 0-4-es győzelmet aratott az első felkészülés meccsén, ezt követően a csapat Ausztriába utazik az edzőtáborba és ott lesz két ellenfél.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (342)

12 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt jó szezonkezdet.
12 éve
csak jól láttam én meccsen:D kíváncsi vok ennek a működésére:DD
12 éve
12 éve
Törölt felhasználó
lehet h valami kütyü ami számolja mennyit futottak mennyi energiát használtak stb...
12 éve
Úgy láttam, hogy Nasriban is benne volt ez a rendszer.

Szólj hozzá