Az Arsenal az Underhill Stadionban volt a vendég az idei első felkészülési meccsen. Az Ágyúsok bő keretében volt a két nyári igazolás, Chamakh és Koscielny. Chamakh csak a padon kapott lehetőséget, míg Koscielny kezdett.

Az Arsenal tartalékos csapattal játszott, sok fiatal léphetett pályára. Az Ágyúsok a meccs elejétől kezdve fölényben játszottak, ezt a 3. percben lőtt Arsavin gól is megmutatta.

A középpályán rengeteg labdát szűrt meg Frimpong, aki szerintem a legjobb volt az Arsenalból. A második gólt a 16. percben lőtte Simpson, majd a félidő végén ismét betalált. a csapatok 0-3-as eredménnyel mehettek az öltözőbe.

A második félidőre Wenger csaknem az egész csapatot újraszervezte. A védelemtől kezdve a csatárokig mindenkit lecserélt, így tehát Chamakh is pályára léphetett.

A második játékrészben az Arsenal játékosai nem alakítottak ki sok helyzetet, így kapura se sokat lőttek. Theo több alkalommal etette meg a komplett Barnet védősort, de a beívelt labdáira rossz ütemben érkeztek középen.

A meccs végéhez közeledve a Barnet játékosai is fáradtak, így történhetett meg az a védői hiba, amelyet Nasri kihasznált és gólra értékesített.

Az Arsenal 0-4-es győzelmet aratott az első felkészülés meccsén, ezt követően a csapat Ausztriába utazik az edzőtáborba és ott lesz két ellenfél.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (342)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó meccs volt jó szezonkezdet.
14 éve
Törölt felhasználó
csak jól láttam én meccsen:D kíváncsi vok ennek a működésére:DD
14 éve
14 éve
Törölt felhasználó
lehet h valami kütyü ami számolja mennyit futottak mennyi energiát használtak stb...
14 éve
Úgy láttam, hogy Nasriban is benne volt ez a rendszer.

Szólj hozzá