A Manchester City egy újabb drága játékossal bővítette, a már amúgy is sztárokkal telezsúfolt keretét. Ma jelentették be a szerb válogatott, Aleksandar Kolarov igazolását, aki 17 millió fontba került a klubnak, s így ezen a nyáron 77 millió fontot költöttek játékosokra.

Miután a David Silva, Jerome Boateng és Yaya Touré hármas is csatlakozott a manchesteri kékekhez, az Arsenal hivatalos fogadóirodája szerint a Citynek 5/1-hez esélye van megnyerni az angol bajnokságot. E ranglistán Mancini fiai a 3. helyet foglalják el, közvetlen a Chelsea és a Manchester United mögött. Érdekesség, hogy az Arsenal csak a negyedik, és csupán 7/1-ez esélyt adnak az Ágyúsoknak.

Arséne Wenger habár megígérte az észak-londoni klub drukkereinek, hogy e nyár bővelkedni fog igazolásokban, eddig csupán két játékos - Laurent Koscielny 10 millióért, valamint Marouane Chamakh ingyen - érkezett a klubhoz. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Nem kell aggódni srácok!Elöbb fogunk végezni mint ők!Ugyanaz lesz a sorsuk mint a Realnak!Észnélkül igazolnak csak hogy elhoppolják a legjobb játékosokat mindenki elől!Nem csapat lesz ez,mindenki önző lesz!Visszafog ütni hogy ennyi játékosuk van és a fele csak a padot koptatja!Szerintem szánalmas amit csinálnak! >:( %-P
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem erősek leszek,de mi előrébb fogunk végezni
--többen irták hogy "majdnem mi nyertük meg"szerintem meg szinte végig a Sea volt az esélyes
--tavaly nemvolt valami acélos a keret,mostsem sokkal jobb a helyzet,hiszen vannak érkezők,de távozok is! ettől még pozitiv vagyok a jövövel kapcsolatban..
nyerünk valamit :P
14 éve
Törölt felhasználó
Ennek örülök , mert tavaly is igy leirták őket és hogy felszivták magukat, szóval sztem megint harcban leszünk a bajnoki cimért még az utosló 1-2 hónapban is.
14 éve
Törölt felhasználó
de szerintem megint nem fognak megelőzni. Majd 5. lesznek !
14 éve
Törölt felhasználó
az ő csapatuk sokkal jobb játékosokkal van tele csak ezek sem fognak egy hamar össze szokni ! Az meg Wengi hibája hogy nekik jobb nevek vannak ! :down:

Szólj hozzá