Az Arsenal Ladies örömmel jelenti be, hogy leigazolta Ellen Whitetot a Leeds Carnegietől, a támadó pedig a 9-es számot kapta a klubnál.

A mindössze 21 éves játékos az elmúlt idényben 30 meccsen lépett pályára összesen, ezalatt 23 gólt termelt. A Leeds a bajnokságban a 4. helyen végzett az ő hathatós közreműködésével. A Leeds egyébiránt megnyerte a Ligakupát, White pedig duplázott az Everton ellen lejátszott döntőn. Ez a győzelem a Leeds Carnegie történetének első Ligakupa-sikerét jelentette.

A Leedshez 2008 nyarán igazolt White, addig a Chelsea Ladies csapatában futballozott. Aylesburyben született, és kiskorában az Arsenal akadémiáján nevelkedett ő maga is. 16 évesen azonban a váltás mellett döntött, így elhagyta az Ágyúsokat. White egyébként a korosztályos angol válogatottakban is megfordult, volt U17-es, U19-es, U20-as és U23-as is. A felnőttek között idén először szerepelt márciusban, Ausztria ellen.

Vic Akers nyilatkozata:

"Ellen mindig egy nagyszerű játékos volt nagyszerű képességekkel és gólérzékenységgel. Mindig keresi a gólhelyzetet és nagyon éles, technikás is. Nagyon várom már, hogy pályára léphessen, remélem, hogy Fleetinggel jó párost fog alkotni. Elől jók leszünk."

Ellen White nyilatkozata:

"Ez egy nagyszerű átigazolás. Az ország legjobb csapata az Arsenal Ladies, és Európában is nagy tiszteletnek örvendenek. Világszerte híresek, nagyszerű, hogy ideigazoltam. Elégedett és izgatott vagyok."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
gondolom azért furcsa nektek, mert Cesc egyszer nyilatkozta, hogy utálja az alkoholt... viszont érthető, hogy egy Vb döntő után buliznak. de simán lehet, hogy megint a hülye Piqué rángatja bele. Sztem mindenki elbeszélgetne Wengerrel, és kíváncsi rá, hogy ki lesz Cesc utódja, mert nem hiszem, hogy sokáig látjuk már Arsenal mezben :S
lehet, hogy 1 v még 2 évig, de vissza fog menni...
remélem Wilshere beér majd és qrva jó lesz:)
14 éve
Törölt felhasználó
Nah figyeljetek!
AKi azthiszi Fabregasról,hogy tiszteletlen az téved!Ti ha pl megnyernétek a Vb-t ti nem buliznátok így?Tuti,hogy ti is ilyenek lennétek!Most Fabregast nem kell szidni,már úgy idegesít,hogy mindenki szidja.Jó lehet,hogy tiszteletlen,de akkor is a legjobb játékosunk és kell a csapatba.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen, Cesc meg Pique!! Mivel részegek, ezért tulajdonképpen nem is tudtak magukról így érthető, de azért nekem szúrja egy kicsit a szemem.
14 éve
Törölt felhasználó
azért megnézném, hogy egyes emberek egy esetleges VB győzelem után 23 évesen taj részegen hogy vislekedik, mert szerintem itt egy páran taj részegen dúrvább dolgokat is csinálnak VB győzelem nélkül is. szerintem emiatt nem kéne elitélni senkit.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem akarok magyar oldalt belinkelni. De a mi Fabregasunk es az idiota Pigue nagyot alakitott. Szanalmas es szegyenteljes. Ez kolyok egyre nagykepubb. Azt se bannam ha maradna Barcelonaban. Azt se tudja, mi az hogy tisztelet.

Szólj hozzá