Arséne Wenger a francia Telefootnak elárulta, hogy nem tervez támadó szellemű játékost igazolni a nyár folyamán, annak ellenére, hogy olyan középpályások, és csatárok sorsa bizonytalan, mint Fabregas, Eduardo, vagy Rosicky.

A közelmúltban a spanyol pótlására például két név is felmerült: Joe Cole, akinek lejárt a szerződése a Chelseavel, valamint Yohann Gourcuff, akinek van egy előre megszabott kivásárlási ára a szerződésében.

Wenger azonban közölte, hogy inkább a már meglévő játékosaira koncentrál.

"Remélem, hogy Theo és Nasri, akik kimaradtak a vb-keretből, csak még nagyobb motivációval fognak majd játszani az idei szezonban,  hogy megmutassák, mennyire is jók ők valójában." - mondta Wenger.

"Nem érdeklődök támadó, vagy kreatív középpályás iránt a piacon, úgy érzem, van ilyen poszton épp elég a csapatban." - tette hozzá.

Wenger azonban még a hónap végén megrendezésre kerülő Emirates Kupa előtt szeretne egy védőt igazolni a csapathoz, hiszen úgy hírlik, William Gallas a görög Panathinaikos együtteséhez csatlakozik.

Kapusposzton nincs új név, a The People szerint Manuel Almunia a spanyol Atletico Madridhoz távozik, helyét pedig a Fulhamtől Mark Schwarzer veszi át, a hivatalos bejelentésre pedig még a héten sor kerülhet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

14 éve
Törölt felhasználó
Vik!Tényleg azt kéne.....
14 éve
Törölt felhasználó
Ingyen azért hozzuk már el Joe Colet!
14 éve
Törölt felhasználó
imádom Wengert...fasznak kellene JOe Cole......jó játékos..de nicsn oylan jó,min nasri,rosicky,v wilshere....és még walcottot ki is hagytam....kinek a helyén játszana?....nem kell,campbell maradjon,igazoljunk még egy középhátvédet,meg egy vkp-t...slussz
14 éve
Törölt felhasználó
Ingyen hozzuk már el Colet lassan már meg unnom wenger átigazolási politikáját
Könyörgöm igazoljunk valakit
14 éve
Törölt felhasználó
Tomco, ez igaz, de gondolni kell a 25ös keretre is! -.-

Szólj hozzá