Az Arsenal menedzsere egy kenyai kommentátorral, nevezetesen Ampher Apidivel dolgozott együtt a dél-afrikai világbajnokságon, aki gyakorlatilag egy interjút készíthetett a francia trénerrel.

Elárulta Apidinek, hogy a két legjobb játékos a világbajnokságon szerinte Mesut Özil, valamint Carlos Vela csapattársa, Giovanni dos Santos.

A kommentátor faggatta Őt Fabregasról, a lehetséges futballisták érkezéséről, de a kapuskérdésben volt talán a legszókimondóbb.

Manuel Almunia egy tehetséges kapus, az edzéseken is kiváló teljesítményt nyújt. Az egyetlen hibája, hogy ideges lesz a nagy mérkőzéseken, s ilyenkor láthatunk tőle egészen buta hibákat. A világbajnokság után majd teszünk egy bejelentést a kapuskérdésben.

-nyilatkozta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha nem igazolunk egy "normális" kapust a nyáron, akkor a következő idényt megint úgy bukjuk ahogy van...
Még a 37 éves Schwarzer is 1000x jobb lenne mint Almunia vagy Fabianski...
Sczezesny-nek meg szerintem még kell 1-2 év hogy berobbanjon.
14 éve
Törölt felhasználó
tehát ha lesz bejelentés, akkor biztosan érkezik valaki, tegyük azt Schwarzer! szerintem ő jó megoldás lenne, de abban aztán végképp biztos vagyok, hogy jobb, mint Almunia, vagy Fabianski!

(u.i.: lehet, hogy sokan hülyének néztek, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Schwarzer olyan lesz nekünk - még ha 1-2 évre is! -, mint az MU-nak Van der Sar. nagyon jó kapusnak tartom az ausztrált, vitán felül a PL legjobb kapusai között van, és pályafutása jelentős részét a Premier Leagueben töltötte,(442 meccset egész pontosan) NO.1.-ként! kíváncsian várom a fejleményeket!)
14 éve
Törölt felhasználó
meglátjuk előre nem kell fikázni örüljünk neki h jönnek újabb emberek...én örülök ha jön...
14 éve
Törölt felhasználó
Sokan írják, hogy Schwarzer nem lesz jó meg minden. Általába ők mindig ezt írják egy kevésbé neves játékoshoz, például Vermaelenhez és szinte sosincs igazunk. Tehát jöjjön csak Schwarzer, mert nekik köszönhetően be fog válni. És ezt nem sértés képpen írtam.

(Amúgy meg értsétek már meg, hogy ez az egész Sczeznyi-re van kijátszva. Azért nem is érdeklődünk fiatalabb kapus iránt, mert szerintem Wenger is őt favorizálja. Írhatjuk itt, hogy Neuer meg Lloris, de úgy se fognak jönni. Pedig én is örülnék nekik.)
14 éve
Törölt felhasználó
arsenal23 lloris nekem is tettszene el tudnám képzelni nálunk
csak akkor érdeklődni kéne érte :D
Na kíváncsi vagyok a vb vég kapus bejelentésre
Go Gunners

Szólj hozzá