A Lorient ügyvezető igazgatója megerősítette azon értesüléseket, melyek szerint Laurent Koscielny hivatalos bemutatása már csak órák, maximum napok kérdése az Arsenalnál.

Már szombat óta vannak olyan pletykák mind az Arsenal, mind a Lorient felől, hogy megszületett a megegyezés egyrészt a klubok között, másrészt az észak-londoni csapat és a játékos között, a hivatalos bejelentés azonban még azóta is várat magára.

Ennek ellenére Koscielny már gyakorlatban az Arsenal játékosának tudhatja magát, hiszen francia források szerint a védő tegnap együtt edzhetett a csapat fiatal játékosaival.

"A megegyezést egyelőre azért nem jelentettük be, mert még egy-két adminisztratív részletet érvenyesíteni kell, de ez valószínűleg a következő napokban, de lehet, hogy már a következő pár órában megtörténik." - mondta a Lorient részéről Serge Argeuian, a csapat ügyvezetője.

A lapértesülések szerint a 24 éves játékos 25 ezer fontos heti fizetésért írt alá az Arsenalnál, és jó esélye van arra, hogy állandó kezdő legyen Thomas Vermaelen mellett a csapat védelmében.

Az Arsenal, a sportpolitikája miatt, viszont egészen addig nem jelent be egy játékos szerződtetetését, amíg arra szabad utat nem kap az angol futballszövetség illetékeseitől.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
még kell egy középső védő és akkor a védelem meg van oldva
14 éve
Törölt felhasználó
arshapatya nem teljesen értek veled egyet:D
14 éve
Arshapatya! Természetesen senki nem mondta, hogy az FM-ben vagyunk, de nekem speciel érdekesség, hogy mintha ugyanez a két védő (Richards és Cahill) neve merült volna fel tavaly ugyanekkor a vermaelenes híreknél... vitatkozni persze lehet, főleg így szurkolók között, de akkor hozzunk fel észérveket is, hogy xy meg ab miért lenne jó, ha jönne. Ez a nevekkel való dobálózás azonban inkább a fantasy football világába való, ott ezt el lehet játszani, a számítógépet meg lehet győzni arról. Hidd el, nekem is van álomcsapatom, vagy olyan játékosaim, akiket leigazolnék az Arsenalhoz, de kiélem magam az FM világában, kész.

Robin1114! Közel sem biztos, hogy Koscielny azonnal a kezdőben lesz, mert ott lesz vele Djourou, Nordtveit, Bartley, meg annak ellenére, hogy Koscielny már nálunk van (ne kérdezzetek a bejelentésről, mert semmit nem tudok...), már folyik a második védő megszerzése, kérdés, hogy meglesz-e az ausztriai edzőtábor előtt (ha ilyen tempóba megy minden, akkor erre egyszerű a válasz, nadesebaj.)

fecc04! Lehet... ez sok mindentől függ... milyen gazdasági körülmények között van a Newcastle (a kiesésük pillanatában sokkal rosszabban volt, na akkor kellett volna inkább elhozni), hányan mennek a játékosért, stb.
14 éve
Törölt felhasználó
azt azért tegyük hozzá, hogy Steve Taylorért az 5 millió font egy erősen kezdő ár lenne...az csak feljebb menne! és Koscielny esetében euróban beszélünk...azért az sem mindegy!
14 éve
Törölt felhasználó
ericcson!
Vermaelen rohadtul nem volt olyan ismeretlen mint Koscielny
Athlon!
Ki mondta,hogy FM-ben vagyunk?
Ha koscielny-ért adunk 10 millát,Taylorért meg nem adunk 5-öt,áhh......

Szólj hozzá