Az FCLorient.net oldala számolt be a hírről, miszerint Laurent Koscielny és az ügynöke, Stephen Duck szerdán Észak-Londonba repült, hogy a bekk átessen a kötelező orvosi vizsgálatokon, s végül aláírjon az Arsenalhoz.

A sajtó értesülései szerint az Ágyúsok a hét elején egyeztek meg a Lorient gárdájával Koscielny kivásárlási árát illetően, amelyet a hírek egy 12 millió euró közeli összegre taksálnak.

A francia oldal már a lengyel felmenőkkel rendelkező védő utódját is tudni véli, aki pedig nem más, mint az Angers SCO gaboni bekkje, Bruno Ecuele Manga.

A Koscielny-transzfer létrejöttének hivatalos bejelentésére még minden bizonnyal meg kell várni a jövő hét elejét, de ha minden kötél szakad, akkor nemsokára láthatjuk a játékost Arsenal-mezben...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
az angolokkal ugyanaz volt a baj, mint a franciákkal, csak kicsiben. a csapategység már hónapokkal ezelőtt szét lett zúzva Terry botrányával, Ferdinand is hiányzott a védelemből, emelett nem Green, se James, de még nem is Robinson a megfelelő ember a kapuba...(talán Hart?)
és mindenki Rooneytól várta a csodát, holott már előre lehetett látni, hogy az igazi VÖRÖS ördög a vbre már a lehető legjobban, és legalaposabban ki lesz csavarva...így is lett. az MU beáldozta Rooneyt, csak hogy a csapat nyerjen valamit, és már a vb előtt 2 hónappal pihentetni kellett volna a sérülése miatt, ehelyett ő tovább játszott, eltompult, az MU nem nyert semmit, az angolokat pedig megalázták...
14 éve
Törölt felhasználó
Hart
Johnson-Terry-Dawson-Cole
Barry
Gerrard-Lampard
Walcott Agbonlahor
Rooney

én valami ilyesmivel próbálkoztam volna az angolok helyében
14 éve
Törölt felhasználó
Thorton! Theo nem érdemelte volna meg a VB szereplést egy ilyen szezon után,mint a tavaly,Wilshere pedig még fiatal volt,és tapasztalatlan! 2012-ben viszont remélem legalább 3 Arsenal játékos lesz az angolok EB keretében!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem a csak a jövőben kéne velük számolni hanem mostis kellet volna... theoval mindenképpen, de szerintem még jack-et is elvihette volna, lehet h hülyeségnek hangzik de fiatal és őbenne ég a láng amit pl rooney-ba nem láttam, meg naon egyikbe se....
14 éve
Törölt felhasználó
Ha már válogatott,jó hír,hogy Capello Theo-val,és Jack-kel is számol a jövőben,mint válogatott játékosok,tehát ha rendben lesznek a srácok fizikálisan,akkor ők mindenképp megkapják a meghívójukat az olasz edzőtől!Az angol válogatottnak legközelebb a magyar válogatott ellen lesz fellépése a Wembley-ben!

Szólj hozzá