Hírek /

Új autómodell Londonban?

Arséne Wenger a sajtó előtt dícsérte a Japán válogatott Keisuke Hondát. Sokak szerint a szavak mögött komoly érdeklődés is van.

A Daily Mail azt mondja, hogy az Arsenal 5 millió fontért eltudná hozni a 24 éves cselgépet. A Moszkvába zökkenőmentesen beilleszkedett, és elősegítette, hogy a Bajnokok Ligájába eljussanak a negyeddönőig. Wenger szerint a Világbajnokság egyik felfedezettje Honda.

"Ez a Japán csapat a masszív védelem mellett kiválóan támad. Mindenki a helyén van, és tudják mit kell tenniük."

"Ahogy labdához jutnak, azt egyből Hondához tudják passzolni, és onnantól kezdődik a varázslat."

"Persze nem csak a cseleire lehet felfigyelni, hanem a csapatjátékára is. A VB egyik legjobban teljesítő játékosa véleményem szerint."

Az Arsenalon kívűl a Liverpool, az Ajax, a PSV, és  Twente is leigazolná Hondát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (60)

10 éve
Törölt felhasználó
Bendi13: ennyi erővel ha Van Persie mesternégyest lő, biztos kiesnek a brazilok.. túl sok a ha az írásodban. ahogy Aron is írta a fociban nincs ha. rálépett, kiállították, kész. nemtudom milyen meccset néztél te, ha szerinted a hollandok irányították a meccset, mivel a brazilok annyira feltolva védekeztek és villámgyorsan letámadtak, hogy ha a hollandok akartak volna, se tudtak volna irányítani..
''A brazílok egyénileg és csapatként is jobbak a többinél''
''mert volt aki azután is küzdött''
most akkor csapatként annyira jók, hogy volt legalább 2-3 játékos aki küzdött? ez ám a csapatszellem. nem értelek..
hagyták őket játszani? azért nem kapott 1 labdát sem robben, snejder vagy van persie. valóban. szerintem fejezzük be, mert már értelme sincs annak amit írsz. egy a lényeg, hollandia volt a jobb, ők jutottak tovább.
10 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya! írtam neked privátba! ;)
10 éve
Feri10, ha Dunga lesz az Arsenal edzője én felmászom a Parlament tetejére és leugrom! gyűlölöm azt az embert!
10 éve
Törölt felhasználó
Zacky, teljesen más a meccs, ha nem tapos rá robben lábára, és nem állítják ki Melot. a holland védelem akkorát hibázott az első gólnál, hogy simám kaphattak volna első félidőben is még 1-2-t. A brazílok egyénileg és csapatként is jobbak a többinél, azér mer egy hülye juvés felrúgta robbent, aki am elég sokszor is dobálta magát, attól még nem gyengék mentálisan, mert volt aki azután is küzdött. majd következő brazíl hollandnál meglátjuk, hogy ki nyer. és szted első gól után brazílok irányították a meccset a kiegyenlítésig?:D
azt játszák, hogy hagyják az ellenfelet focizni, és ha labdát szereznek, akkor abból kontráznak, vagy adogatnak. nem vetted még észre? ;)
ugyanolyanok mint az Arsenal, aki ha rúg egy gólt, asziszi meg van a meccs... tovább kéne támadni, mint a mu meg a chelsea. ameddig ezt csinálják a brazílok, akkor mindenkiből bolondot csinálnak. mos nem ez volt.
10 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Firenzeben jol tolta, de ha jol tudom azert ott is osszeszedett nehany kiallitast es sargat. Nem is keveset.

Ettol fuggtelenul orulok, hogy ekkora gyoker volt most . Hajra Hollandia.

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek