Pedro Botelho már 17 éves kora óta az Arsenal játékosa, de három év elteltével sem mutatkozhatott még be az Ágyúsok felnőtt csapatában.

Botelho három szezon óta folyamatosan kölcsönben szerepel, néhány spanyol csapatban kapott helyet.

A 20 éves játékos az előző szezonban 27 meccsen szepelt a Celta Vigo együttesénél. A Celtanál való szereplése alatt az edzőjével összeveszett, majd a csapatból kitiltást kapott, később edzésekre se engedtékbe. Az Arsenal aztán az UD Salamanca csapatához küldte.

Botelho szeretné, ha a jövőjéről minél hamarabb döntenének az Arsenalnál, így hamarosan le fog ülni a csapattal megbeszélni néhány fontosabb dolgot.

Az Arsenal szeretné, ha végre sikerülne megszerezni a játékosnak a munkavállalási engedélyt, mert egy újabb kölcsönben töltött év valamelyest gátolná a játékos fejlődését.

Ha nem sikerül a munkavállalási megszerzése, akkor nagy esély lehet a játékos távozására.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ezek a kommentek vannak elég alacsony színvonalon. Az ilyennek a fórumon, vagy egy okos Facebook falon van a helye.
14 éve
Törölt felhasználó
Az az igazság hogy szerintem is elfog veszni a süllyesztőben sajnos!Vermaelen egy kivádó védő Eminem meg egy nagyon jó rapper de emberileg nagyon alacsony színvolalon van! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
.:Tibi:. ahhoz képest h fos egész sokan szeretik :D :D :D :D de akkor mondjál már 1 nála jobb rappert :roll:
14 éve
Törölt felhasználó
eminem egy fos....Vermaelen meg egy kiváló védő.
14 éve
Törölt felhasználó
Laci14 nekem is :coolsmile: :coolsmile: :coolsmile: kiváncsi lennék eminem milyen védő lenne és vermaelen milyen rapper szerintem kicserélnénk őket észre se lehetne venni :D:D:D:D télleg eminemet kéne leigazolni vermaelen mellé védősorba mekkora duó lenne ott hátul :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D verma meg eminemmel rappel ezért cserébe:D:D:D:D:D

Szólj hozzá