Elméletileg minden akadály elhárult Laurent Koscielny Arsenalhoz való igazolása előtt, miután jól értesült francia források szerint a Lorient elfogadta az ágyúsok ajánlatát a 25 éves védőért.

Koscielny így 10 millió euró értékben költözhet Londonba, a szerződéssel pedig létrejön egyfajta kapcsolat a Lorient és az Arsenal között, amelynek értelmében az ágyúsok a franciáknak adhatnak fiatal játékosokat, akik az első számú csapat küszöbén állnak, csupán megfelelő meccstapasztalatra van szükségük. Ennek értelmében a közelmúltban Francis Coquelin távozott egy év erejéig a Lorienthez.

A Lorient egyébként a hivatalos weboldalukon jelentette be, hogy Koscielny már nem vett részt a csapat mai edzésén, a végső egyeztetések pedig a napokban fognak zajlani a játékos menedzsere, valamint Ivan Gazidis, az Arsenal ügyvezetője között. Koscielny azonban már a közelmúltban elárulta, hogy minden vágya Arséne Wenger csapatában játszani, így ezek a tárgyalások már csak formalitásnak, a végső simításnak tűnnek.

A francia lapok egyébiránt azt is hozzátették, hogy az átigazolás nem fog lezajlani július 1-je között, így a leghamarabb csak csütörtökön jelentheti be az Arsenal a legújabb igazolását Marouane Chamakh után.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
Örülök Koscielny érkezésének! Még jöhet Schwarzer meg még Joe Cole + még egy belső védő jó lenne, és akkor tényleg jó csapatunk lenne!
14 éve
Jogos, de most a világ csak a vébére figyel. Vegyük a dolog jó oldalát, lényegében ahogy vége a vb-nek, úgy kezdődik az elő szezonunk is! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit unalmas a "holt szezon"! De a VB után felpörögnek az események minden klub háza táján!
14 éve
Törölt felhasználó
jovore lenne pár kh igy: pl nordveit,djourou,koscielny,vermalen, de hozzateszem h koscielnyt még n em kéne kezdőbe tenni inkább vwgyük még meg pl. cianit,richardst vagy mexést esetleg.
14 éve
Törölt felhasználó
Kjaer ideálisnak tűnt nekem korábban, de hogy a Vb-n miket csinált... Kicsit kiábrándultam abból, hogy le kéne igazolnunk, vigye csak a Sp*rs! Am ez a páros nem ér meg 35 milliót, ennyi pénzt sokkal jobban el tudnék költeni.

Szólj hozzá