Az utóbbi hetekben, ahogyan az lenni szokott, rengeteg játékos neve felmerült az Arsenallal kapcsolatban, s mivel Philippe Senderos távozott az Ágyúsoktól, valamint William Gallas, Sol Campbell és Mikaël Silvestre szerződése is lejár a nyáron, így a pletykák megannyi bekkről számoltak be, akik iránt 'érdeklődik' az észak-londoni gárda.

Azonban a Lorient 24 éves hátvédje, Koscielny, akiről a hírek már nem csupán pletykaszinten szólnak, nagy valószínűséggel csatlakozni fog az Arsenalhoz, s ezt Arséne Wenger is megerősítette egy homályos nyilatkozattal.

"Egyenlőre még semmi sem áll készen, de hamarosan érkezni fog valaki a védelembe. Nemsokára tehét igazolni fogunk, viszont nem szeretnénk előhozakodni nevekkel, mielőtt bejelentenénk egy-egy transzfert."

"Tartsd meg a hited abban, ami mindig elősegítette a munkánkat, hogy titokban tartjuk, kik a kiszemeltjeink."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
ha AW lát benne valamit akkor biztos hogy jó játékos!:)
sztem nemfog ugy berobbani mint Thomas de jól fog teljesiteni(remélem:D)
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem beválik mint Vermaelen!!!Jo is lenne akkor:D Már csak egy jo kis kapus kéne és talán még egy védo de ezt már csak Wenger tudja!!!Ja meg J Cole:D:DGO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem korrekt, h megtartjuk ezt a diszkréciót, mert pl. a barca súlykolja egész nap Fabregasba, h vissza kell térnie, spanyolországban jobb lenne neki, s ez nem a legjobb megoldás.
14 éve
Törölt felhasználó
@kacat11
ha egy magyar szurkolói oldal tudja, h kire gondol wenger, akkor a city miért ne tudná? csak jó húzni a szurkolók agyát..
14 éve
Törölt felhasználó
Nem ide tartozik, de Fabregas remélem rájön hogy nincs helye a Barcába. Ha a válogatottból indulunk ki, Xavi, Iniesta, Busquets is előtte van akkor a Barcába miért lenne másképp?? vagy Fabre sérült??? Szerintem az lenne a legjobb ha szépen maradna a seggén Londoba!

Szólj hozzá