Az FC Lorient jelenleg Arsene Wenger válaszát várja, miután végül elfogadták az új feltételeket, amelyeket az Arsenal szabott meg Laurent Koscielny átigazolását illetően. Hétfőn született meg az egyezség a francia középhátvéd ügyében, a megbeszélésen Loic Féry, a Lorient elnöke, valamint a játékos ügynöke találkozott. Wengernek annyi a dolga, hogy rábólintson a tárgyaláson megbeszéltekre.

A francia menedzser egyébként nem tud aktív lenni most ilyen téren, hiszen Dél-Afrikában van egy televízió tudósítójaként tevékenykedik. A Lorient addig nem engedi el játékosát, amíg mindkét fél végleg le nem zárta az ügyet, Féry pedig jövő hétfőn szeretne választ kapni.

Koscielny ügynöke, Pierre Laurent nyilatkozata:

"Hétfőn találkoztam Mr. Féryvel, és elmondta, hogy elküldte Arsene Wengernek és az Arsenalnak a tervezetet."

"Az árral nem lesz gond. Beszéltem Arsene Wengerrel, de nem volt nála a BlackBerryje, így nem tudott a Lorient által kibocsátott tervezetről. Jelen pillanatban a válaszára várunk ennek kapcsán."

Francis Coquelin ugyebár kölcsönben szerepel majd a Lorient-nál, és ez a fiatal játékosok ott való kipróbálását is elősegítheti a jövőben. Az Ágyúsok kíváncsiak arra, hogy az említett futballista hogyan illeszkedik be a Ligue 1-ben. A francia klub és az Arsenal a fiatal játékosok cserélgetésében akár szövetséget is köthet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (37)

14 éve
Törölt felhasználó
Ezért jó, hogy a Liverpol lesz az ellenfelünk. Így Hajdú B. választ ad erre a kérdésre! :) Amúgy a Fulham edzője lesz a Pool új menedzsere!
14 éve
Törölt felhasználó
am h kell ennek a koscielny-nek kimondani a nevét?.DD: :long:
14 éve
Törölt felhasználó
wrighty, ez igaz! naon kockázatos, de mindenki mondja h koscielny mellé kell még 1 középső védő, ez eddig sem volt kétséges!
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson: Mi köze a taktikai érzéknek ahhoz, hogy nem szabadna (rögtön) valakire számítani ilyen hosszú sérülés után? Augusztus 14-én DJ eléri azt az időt, hogy 15 hónapja nem játszott tétmeccset. Aláírom: ügyes gyerek, de ha már most is rendben lenne, akkor Hitzfeld is pályára engedné. De nem teszi, nem véletlenül. És Wenger sem fogja addig játszatni, amíg nem lesz egészséges. Szerintem (sajnos!) még nem egészséges és fene tudja, hogy mikor lesz az. Így nekivágni a bajnokságnak = életveszély!
14 éve
Törölt felhasználó
érdekes, mert én se hallottam még csak pletykát se Savicról! Mindenesetre én bízom ebben a Koscielnyben, bár egy Richardsnak még naon örülnék:)

Szólj hozzá