A YoungGuns értesülései szerint az Arsenal végre megegyezett Laurent Koscielny kivásárlási áráról a Lorienttel, és már csak a játékossal való tárgyalások és a sikeres orvosi vizsgált választja el a francia védőt a Londonba való igazolástól.

A francia elsőosztályban szereplő együttes ma délelőtt jelentette be, hogy az Arsenal fiatal védekező középpályása, Francis Coquelin egy évre hozzájuk igazolt, s bár ez a szerződés a Koscielny-megállapodástól függetlenül jött létre, a YoungGuns tudni vél egyfajta nemhivatalos partnerkapcsolat megalakulásáról a Lorient és az Arsenal között.

Egyelőre nem szól pletyka arról, hogy pontosan mennyiért igazolhat Koscielny az Arsenalhoz, de vélhetően 10 millió euró üti a Lorient markát a játékosért, amely az egyéb, a játékos teljesítményétől függő, bónuszokkal még tovább emelkedhet.

Az átigazolás tehát már a végső stádiumba ért, és mivel Koscielny is nyitott az Arsenalhoz való igazolásra, akár még a héten bejelenthetik hivatalosan is a transzfert.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (67)

14 éve
Törölt felhasználó
kösz nem kell !
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem így fogunk kinézni a következő szezonban: Almunia - Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy - Fábregas, Song, Diaby - Chamakh, V. Persie, Arshavin + a kiegészítő emberek: Fabianski, Gibbs, Traoré, Eboue, Nasri, Rosicky, Walcott, Denilson, Bendtner, Eduardo, Djourou, Vela... A VB jegyében csak 23 nevet említek! Természetesen nem vennénk zokon, ha csatlakozna valaki a klubhoz.. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Schwarzer
Sagna-Richards-Vermaelen-Clichy
Fabregas-Song-Diaby
Cole---------Van Persie-----Arshavin

sztem egy ilyen csapattal már naon jók lennénk főleg h most lehet h megvan a megoldás a sérültekre is, és a kispadunk is naon ütős:
Almunia, Koscielny, Gibbs, Nasri, Rosicky, Denilson, Chamakh

Eduardot és Velát KÖLCSÖN kell adni, mert mind2 naon jó játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
Schwarzer
Van der Wiel Vertonghen/Taylor/Richards Vermaleen Clichy
Song
Fabregas/Gourcuff/Özil Diaby
Cole/Walcott/Nasri RvP/Chamakh Arshavin

szerintem Wenger Cahillről már lemondott mint érkező védő, mert a Bolton túl sokat kér érte. Ez a csapat Wenger agyával és költekezési logikájával még bele is fér
14 éve
Törölt felhasználó
a yaya toure dolgogra értettem hisz valosznüleg a cityé
de ha nem ő akkor egy song tipusu védekező középélyás
az egyik ugye 3-5-2 a másik meg 4-1-3

Szólj hozzá