Arséne Wenger szerint a következő szezonban a Premier League címért folytatott harc sokkal szorosabb lesz mint valaha.

Idén a Chelsea végzett az élen, szorosan mögötte a Manchester United, végül az Arsenal is komoly veszélyt jelentett egészen április közepéig.

E három csapat fog küzdeni a 2010/2011-es szezonban is a címért, de ez alkalommal a Manchester Citynek is óriási beleszólása lesz a Premier League-ben, véli Wenger.

Minden kétséget kizáróan intenzívebb bajnokság lesz az idei.

-nyilatkozta az Arsenal menedzsere.

Az Aston Villa, a Manchester City, a Tottenham és a Liverpool is veszélyt jelenthet az első három helyen végzett csapatra.

Habár az Arsenalnak idén sem sikerült trófeát szerezni, a Bajnokok Ligájában immáron 13. éve kvalifikálják magukat, s erre a rekordra büszke a menedzser, valamint reméli, hogy a elkövetkezendő szezon(ok)ban sikerülni fog a kupagyűjtés.

A trófeaéhség mindenkinél jobban fáj nekem. Nem tudok az energia ellen küzdeni, s nem elég a harmadik, vagy a második hely, folyamatosan az első hely a cél. A miénk a legerősebb bajnokság, melybe rengetegen fektetnek pénzt.

Mondhatnék 17 csapatot, melyek elégedettek lehetnek az elért helyezésükkel, néhány klub nagy gárdának számít.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

14 éve
Törölt felhasználó
Sztem is úgy lesz majd, hogy 3an küzdenek a bajnoki címért: Chelsea,MU,Arsenal, és szintén 3an a 4. helyért: Manchester City,Liverpool,Tottenham. Az utánnuk lévő csapatok: Aston Villa, Everton! De közülük bármelyik beleszólhat sztem a 4. helyért folytatott harcba, ha nem adják el a sztárjaikat a nyáron! Továbbá a Fulham is egy masszív középcsapat lehet jövőre is, mint ahogyan idén is! De a legfontosabb, hogy az Arsenal az 1. azaz az ELSŐ helyen végezzen, a többi már teljesen mindegy számomra legalábbis!
14 éve
Törölt felhasználó
nem értem ezt a Domenchet.... mit tett le az asztalra Govou az idei szezonba ami miatt a kezdőben van???? az is igaz hogy nem Titi idénye volt a mostani, de akk is sokkal jobb játékos, ahogy Malouda is, ő ráadásul talán élete legjobb szezonján van túl.... esküre azé várom a vb végét hogy eltakarodjon a Domenech
14 éve
Törölt felhasználó
hol vannak a kommentek ? kivan halva minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Most kéne Zizu :/
14 éve
Törölt felhasználó
Nyáron szeretnék elmenni Ausztriába az edzőtáborba pár napra...Mondjuk összekötve egy meccsel (Neustadt vagy Sturm). Légyszi ha tudtok vmilyen infóval szolgálni, például jegyvásárlási lehetőség, vagy bármi, akkor írjátok már le ELŐRE IS KÖSZI!!!! :) :) :)

Szólj hozzá