Rene Hassel, a hollandok utánpótlás edzője szerint Robin van Persie jobb, mint a 2008-as Aranylabdás, Cristiano Ronaldo.

A holland támadó egyelőre zseniális formában van a decemberben szenvedett bokaszalag-szakadását követően, valamennyi barátságos meccsen gólt szerzett hazájának, és a hosszú sérülése ellenére is kulcsszerepet töltött be az Arsenal 2009/10 szezonjában.

Robin nagyon sokat fejlődött az elmúlt pár évben. Mostmár nem fél kimondani azt, amit gondol, és ez nagyon fontos - ezt láthattuk akkor is, amikor nyíltan felvállalta, hogy kikkel akarja körbevenni magát a holland színekben.- mondta Hassel.
Ami a képességét illeti, kiváló labdairányítása van. Talán még nincs azon a szinten, mint Lionel Messi, de az biztos, hogy jobb Cristiano Ronaldónál. Ennek ellenére mégis más, mint a másik két srác. - tette hozzá a szakember, akivel van Persie még az Excelsiornál dolgozott együtt.
Robin sokkal inkább csapatjátékos. Pontosan olyan, mint Rooney a Manchester Unitednél. Kulcsfontosságú lesz, hogy ne sérüljön le a világbajnokság során. Ha minden rendben lesz, az egyik kiemelkedő játékosa lesz a tornának.

- zárta szavait Hassel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Persie sztem is egy zseni,technikailag és már már fejben is a világ legjobbjai közt van,érdemes jól kielemezni hogy a 16 vonalánál(ahol ált az Arsenalnak megáll a tudomány)milyen ütempasszokat ad
legutoljára Bergkampot szerettem ennyire nézni...
14 éve
Törölt felhasználó
És még csak 26 éves! December fele koppant igazán, hogy még csak 26 éves! Akkor azt hittem, hogy már a 29-30 at rúgja, majd amikor láttam a wikipédián, hogy még csak 26 ... hát :D Ez volt Nasriról is! Róla is 28-29 et hittem, és amikor megláttam, hogy még csak 22 éves. Kb 1 hétig nem fogtam fel :D

Egyenlőre nem bizonyította be, hogy van olyan játékos mint LM meg CR! Ha lenne egy sérülés mentes szezonja neki és az egész csapatnak... Ezt adja meg a csapatnak a Jó Isten és biztosak lehetünk, hogy minden létező kupát megnyerünk! A mostani szezonban is a fél csapattal még áprilisban bajnokesélyesek voltunk. Mi lett volna a teljes kerettel te jó ég ...
14 éve
Törölt felhasználó
Sokszor mondtam már, Én csak egy sérülésmentes szezont kívánok neki! Ha ez sikerülne akkor biztos vagyok benne, hogy végre bizonyíthatná, hogy van olyan jó, mint Messiék! Remélem jól sikerül majd a VB-je, mert ezután a szezon után ez már járna neki nagyon!
14 éve
Törölt felhasználó
szarka: azért tartom jobbnak ronaldot mint messit, mert ronaldo megállta a helyét az mu-ban, a realban és a válogatottban is, ezzel szemben messi kikerül a barcás közegből és elfelejt focizni.
14 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek DJourou, én is hasonlóan gondolom, ahogyan te! Van Persie tényleg egy zseniális alak, csak azok a fránya sérülések... :S

Szólj hozzá