Arsene Wenger elmondta az Arsenal.com-on, hogy a ''megfelelő'' mennyiségű pénzt fogja elkölteni azért, hogy megerősítse az Arsenal védelmét.

A francia menedzser a támadószekcióba már igazolt játékost, mégpedig Marouane Chamakhot. A mester vélhetően visszatér az átigazolási piacra, hogy védőket szerződtessen. Ennek legfőbb oka az, hogy az Ágyúsok rengeteg gólt kaptak tavaly.

Az a tény is az átigazolásokra sarkallhatja Wengert, hogy William Gallas, Sol Campbell és Mikael Silvestre is távozhat a klubtól. A mester készen áll a költekezésre.

Legfőképp a védelmet kell erősíteni, és erre a célra a megfelelő mennyiségű pénzt el is költjük.

A megfelelő mennyiségű pénz nem az árakra vonatkozik, mert sosem tudhatjuk, mennyit kérnek egy-egy játékosért.

Azt akarom ezzel mondani, hogy nem félek költeni, ha szükséges.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
zidane az zidane...:)
en alapbol uyg számoltam h a franciak csoport másodikétn jutnak tovább első mexikó vela klaszisának:D:D:D
és akkora rgentiával játszanak szoval no para nem lesz drága Gourcuff amuyg meg cesc legjobb potlása az lenen ha ramsey 3-4 évvel idösebb lenne:D
jó lenen egy vb-n egy spanyol -argentin meccsa hol cesc meg messi összebyunoznának és ezért azt mondanék h soha nem fognak egy csapatban játszani nem?:D
mit szoltok?:D:D
14 éve
Törölt felhasználó
"- Amennyiben a Real Madrid elmulasztaná Maicon leigazolását, abban az esetben az Ajax játékosa, a Barca által is figyelt Gregory van der Wiel érkezhet a királyiakhoz."
🤢
14 éve
Törölt felhasználó
Bár a franciáknak szorítok nem hinném hogy Gourcuff ára az egekbe szökken, csoportból még tovább jutnak de utána nem hinném hogy sokáig menetelnek. Bár remélem rám cáfolnak, de azt is be kell látni hogy Zizu 2006-ban nagy szerepet vállalt a döntőig menetelésben (az már más kérdés lehet hogy a döntő miatta úszott el) pl.: Brazilokat egyedül "megverte". Még egy olyan játék most nincs mit ő (szerintem se Messi se Ronaldo nincs a szintjén...).
14 éve
Törölt felhasználó
ezek a kapusokkal aza baj h tul fiatalok és ottvan szczenyi aki két-három év mulva be fog érni ezért akar idős kapust
richards helyett meg Van der wiel is arsenal szurkoló és ő jobbb bár richardsot még nem láttam h milyen középen és arra is gondoltam h wenger csak második számu védőnek akar igazolni valakit és djoroue probalja emg bepakolni vermalen mellé
a yaya toure song kewtts baszott maszivvá válika középpályánk nah de a lnyeg az h jo hirek... ilyeneket szeretnék hallni h félek h a vb utan gourcuff felmegy az ara
14 éve
Törölt felhasználó
Hátvéd: Hangeland és Richards, lennének a legmegfelelőbbek, de más opció lehetne, Mexes(ha Gallas a Romaba megy) illetve a Bordeux-i Ciani!
KP: jöjjön Yaya(a Cesc-üzletben), a kapott pénzből legyen Gourcuff!
csatárba jött Chamakh, ez így oké...
Kapuba: Ne jöjjön Schwarzer, mert az egy vicc lenne! Hart,Lloris,Green,Akinfeev...de a legjobb választás Hart lenne!
tehát: érkezök: Hart,Hangeland,Richards,Yaya,Gourcuff,(Chamakh)
távozók:Gallas,Silvestre,Senderos,Cesc

Szólj hozzá