Egybehangzó, jól értesült francia és angol lapok azt állítják, hogy az Arsenal egyre közelebb van a Lorient 24 éves középső védőjének, Laurent Koscielny megszerzéséhez.

Mind a The Sun, mind az olyan francia sajtóorgánumok, mint a Le Parisien, vagy a Francefootball úgy tudják, az Arsenal 10 millió fontot ajánl Koscielnyért, ami a különféle záradékok okán akár 15 millióig is emelkedhet - hasonló megállapodás alapján, mint ahogyan Thomas Vermaelent igazolták le az Ajaxtól egy évvel ezelőtt.

A Lorient elnöke, Loic Frey korábban már elhintette, hogy a megfelelő ajánlatért cserébe bármelyik játékosukat készen állnak elengedni, Koscielny értékét pedig 12 millió fontra saccolta. Révén, hogy az Arsenal harmadik ajánlata már sokkal közelebb áll a franciák álláspontjához, mint az előző kettő, valószínűleg a 10 millióra már Freyék is rá fognak bólintani. Az ágyúsok részéről csütörtökig adtak határidőt a Lorientnek, révén, hogy szeretnék az átigazolást még a világbajnokság előtt lezárni.

Ha egy, a Bajnokok Ligájában játszó klub akarna engem, mindenképpen egyeztetnék a csapatom vezetőségével, hogy ha egy mód adódna rá, engedjenek el.

- mondta Koscielny a francia sajtónak még az Arsenal első ajánlata után.

Időközben Francis Coquelin, az Arsenal egyik fiatal utánpótlás játékosa is megszólalt Koscielny átigazolása kapcsán, révén sokáig úgy volt, hogy Ivan Gazidisék az ő egy éves kölcsönjátékát is beleteszik a két csapat közti megállapodásba.

Szeretnék többet játszatni. A Lorient is egy lehetőség, és bár vannak tárgyalások a két klub között, még semmi sem lefutott. Nem lennék ellenére egy esetleges franciaországi visszatérésnek, miután olyan klubhoz szeretnék csatlakozni, ahol több időt kapok a pályán. - mondta Coquelin.

Egyes hírek szerint egyébként Koscielny már megegyezett a négy éves szerződéséről az Arsenallal, most már csak a csapatoknak kell dűlőre jutniuk a játékos kivásárlási árát illetően.

 

 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért van ő és Vermaelen között különbség. Vermaelen az Ajax-ból jött, ami elég nagy klub, és annak a klubnak a csapatkapitánya is volt, Koscielnyi meg a Lorient-ben töltött egy jó szezont. Ráadásul két évvel ezelőtt még a másod osztályban tevékenykedett. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jó, csak annyit, hogy kell még mellette Taylor.
14 éve
Törölt felhasználó
10 millió fontért már Simon Kjaer-t is le lehetne hozni(ennyiért engedné a Palermo),és neki nagyobb nemzetközi tapasztalata van(válogatott meccsek),nem mellesleg fiatalabb!
Wenger annyira ragaszkodik a franciákhoz,és mindig azzal magyarázza,hogy olcsóbbak,de ez manapság már nem feltétlenül igaz!
14 éve
Törölt felhasználó
hát ha lát benne vmit Wenger akkor jöjjön, azért Vermaleen sokkal ismertebb játékos volt nála. Jöjjön még Taylor/Cahill/Richards, Gourcuff,Cole és egy jó kapus
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg tud valamit ha ennyire akarják! 😏 Jöhetne még Taylor vagy Richards és távozhat Silvestre és Senderos! %-P
14 éve
Törölt felhasználó
a tegnapi hír még 10 millió euróról szólt...ma meg már 10 millió fontról beszélünk, azért ez nem mindegy! remélem Wenger nem zsákbamacskát vesz!

Szólj hozzá