Az Arsenal ügyvezető igazgatója, Ivan Gazidis az elmúlt órákban küldte el a csapat legújabb, 10 millió euró értékű ajánlatát a Lorient középső védőjéért, Laurent Koscielnyért - értesült RMC-s forrásokból a Young Guns.

Az ágyúsokról már hetek óta hírlik, hogy érdeklődnek a lengyel felmenőkkel rendelkező, de francia állampolgár Koscielny iránt, ám a Lorient ezidáig nem engedte el a játékost 10 millió eurós vételár alatt.

Az Arsenal legutóbbi ajánlata 8 millió euró, plusz Francis Coquelin, a tartalékcsapat egyik legigéretesebb védekező középpályása egy éves játékjoga lett volna, ám most több mint valószínű, hogy a 10 milliós közvetlen ajánlat után már a Lorient sem fogja visszadobni az ágyúsok által ajánlott összeget.

Az új ajánlatban azonban már sem Coquelin, sem a több francia forrás által említett Armand Traore játékjoga nem szerepelt.

Az átigazolás akár már a jövő héten végbe megtörténhet.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
Én meg mondom őszintén hogy nem ismerem a srácot, még nem láttam játszani...
Esetleg aki látta már játszani az tudna róla véleményt mondani?

Ha egy jó, megbízható középhátvéd akkor nyugodtan jöhet!
Viszont rajta kívül kéne még 1 középhátvédet igazolni Gallas távozása esetén. Én vagy Steven Taylor-nak vagy Gary Cahill-nek örülnék igazán, és ők nem is kerülnek sokba. Rajtuk kívül kéne egy kapus meg esetleg egy középhátvéd és akkor jövőre egy ütőképes csapat állhat össze.
Persze pluszba jöhet Joe Cole, de ugye ő meg ingyen jönne!
14 éve
Törölt felhasználó
Koscielny-t nem ismerem annyira!Szerintem túl sok érte a 10M,de ha Wenger így gondolja akkor rendben!Taylor,Richards közül valamelyik mindenképpen kellene!!Szintén a franciáknak szorítok,de nagyon halovány az eddigi teljesítményük!
14 éve
Törölt felhasználó
franciaorszagbol eddig flamini,adebayor,clischy,diaby,viltord,pires, (vieira,henry kis olasz kiterovel) sagna, erkezet es egyik teljesitmenyere se lehet igazan panasz szoval ha erkezik akkor mar van 3 fiatal de tapasztalt vedonk Verma,Djourou, es o es remelem 1tapasztalt marad a csapatnal Campbel vagy Gallas de ha mind 2 marad akkor mar csak 1 kapus kell Swazer nem rosz otlet van meg 1-3 eve es addig Szeszny pont elso szamu kapus lehet (iden masodosztalyba kolcsonozni jovore meg vagy nalunk tartani vagy meg 1 ev kolcson 1 elso osztalyu csapatnal)
14 éve
Törölt felhasználó
hm nem is hallotam róla:D na jó de csak nem sokat..de ha wengusnak megér 10 misit akkor lehet benne valami....
14 éve
Törölt felhasználó
Svárcer sztem nem jön.

Lorient ~ Laurent... jó hasonló nevek :D

Szólj hozzá