Joe Cole hét év után minden bizonnyal elhagyja a Chelsea gárdáját, miután a múlt héten tájékoztatta az együttesét, hogy távozni szeretne.

Az egyik oka annak, hogy miért nem tudott egyezségre jutni a középpályás a Kékekkel a lejáró szerződésének meghosszabbítása kapcsán, hogy nem kapott garanciát Carlo Ancelotti menedzsertől a rendszeres játéklehetőséget illetően.

Emellett financiális problémák is adódtak a két fél között, mivel a Chelsea sokallja Cole kereseti igényeit: sajtóértesülések szerint a játékos korábban elutasított egy kontraktust, melynek értelmében heti 100,000 font ütötte volna a markát, s a Kékek ahelyett, hogy valamelyest növelték volna ezt az összeget, 80 ezret ajánlatottak neki.

Ezek tehát Cole távozásának az indokai, aki a hírek szerint a Világbajnokság után az Arsenalhoz fog csatlakozni, ahol minden bizonnyal többet lesz a pályán, mint a Chelsea színeiben lenne a jövőben.

A Daily Mail és a Daily Mirror arról számol be, hogy négy évre kötelezi el magát az Ágyúsokhoz, s 100 ezer fontot fog keresni, míg a People szerint egy három éves kontraktust ír alá, s 90 ezer fog a zsebébe kerülni minden héten. Az értesülések szerint tehát Észak-Londonban sem fog 'irracionális összegeket kapni', ám mindkét esetben előnyösebb az Arsenal ajánlata, mint a Kékek legutóbbi próbálkozása volt.

Az Ágyúsok mellett a Manchester United, a City, a Tottenham Hotspur és a Liverpool is meg akarta szerezni Cole aláírását, ám a jelek szerint ezt a harcot az Arsenal nyerte...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (70)

14 éve
Törölt felhasználó
Örülnék ha J.Cole hozzánk igazolna,és alulmaradna a City!Vela kell!!Több játéklehetőséget kell adni neki,és szerintem Wenger is így gondolja!!Taylor,Hart,kell mindenképpen!Schwarzer nem kell!Hart helyett akkor Akinfeev de ő nagyon drága,tehát marad Hart ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
az öreg Gazids milyen jól csinálja a dolgát :)kellett már egy ilyen ember
ha minden igaz 4 minőségi játékos 15 milléárt...
Chamakh
Cole
Schwarzer
Koscielny
14 éve
Törölt felhasználó
Úgy tűnik Schwarzer a miénk lesz!
Van Der Saar 40 éves!Schwarzeneger lesz még pár jó éve!
Végre erősödünk!!!!
Almunia tökéletes a spanyol vagy olasz bajnokságba de a németbe is teljesen,lejárt az ideje ezek szerint!
Az Aston Villa nak van még nagyon jó kapusa!
Meg hát a Chelsean milyne kapusai vannak te jó ég!!!
Egy nagyon érett kapusról van szó!
Jobb lesz mint Almunia meg Fabi,elmondanám,hogy én nem egyszer láttam Almunia nem is mozdult a labdára,pedig még ki lehetett volna pöckölni!
Ne aggódjatok tőle nem nehéz jobb kapust venni!
Nem véletlenül mondja minden hozzáértő,hogy egy jó kapus kéne!
Na most meglesz bízzunk benne!
Cole ról tényleg sokat cikkeznek és nem a unitedről,hanem rólunk!
Remélem nem marad a kékeknél!
Samah Cole Schwarzer,és még lenne vagy 40 milka igazolni!!!
14 éve
Törölt felhasználó
van der Wiel nekünk kell. Sagna meg menjen Benitezzel az Interbe nem igen tetszett az idei teljesítménye. Jöjjön Wiel,Taylor,CAhill,Gourcuff( jóbarátok Chamakhal)/Vaart(úgyis legjobb barátja RvP-nek), Cole,(Elia), Swarzer. Menjen: Silvestre, Senderos, Sagna, Almunia/Fabianski, talán: Gallas,Fabregas
14 éve
Törölt felhasználó
Vela marad. az arsenal visszautasította a depor ajánlatát, mondván nem akarják eladni Vela-t. maga a játékos is mondta, hogy Ő az Arsenal játékosa marad!

(Da Silva.. egyezzünk meg szerdában ;) a következő ilyen alkalommal pedig végleg törlöm az accountod, mert ez már kb a 3-4. tiltásod volt!)

Szólj hozzá