Az Arsenal.com hivatalosan is bejelentette Fran Merida távozását, akit már be is mutattak új klubjánál, az Atletico Madridnál.

A spanyol középpályás szerződése a nyáron jár le, ezért új ajánlatot kapott az Ágyúsoktól. A játékos azonban nem fogadta el ezt, inkább a távozás mellett döntött.

Merida még 2006-ban igazolt az Arsenalhoz, és szépen lassan végigjárta a szamárlétrát egészen addig, míg a felnőtt keretbe be nem került.

16 alkalommal szerepelt a felnőtteknél, ebből 8 a 2009/10-es idényben volt. Kétszer talált be ezen alkalmak során: egyszer a Liverpool ellen a Ligakupában, egyszer pedig a Bolton ellen a bajnokságban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

14 éve
Törölt felhasználó
vélhetően nem lett volna egy kiemelkedő Arsenal futballista de azért jó lehetett volna véleményem szerint..

annyi kérdésem lenne hogy akkor ingyen távozott ráadásul?:S
14 éve
Törölt felhasználó
kicsifreddie! azért Merida elég csúnya utat járna be egy adott spanyol szurkoló szemében, ha a Real Madridban kötne ki :D

Barcelona > (Arsenal) > Atletico Madrid > Real Madrid! - mindenféleképpen riválisok között ingáz(na)ik a srác:D
14 éve
Törölt felhasználó
Igaz. Pedig sztem érdemelt volna. Hát sebaj, ez azt jelenti, hogy jobbak az itteniek. Mondjuk, ha belegondolok, hogy van egy Ramseynk, aki remélem, erősen tér vissza, meg egy Wilshere-ünk. Mind2 fiatalabb, brit, és még talán jobb is. Így akkor nincs baj. :)
14 éve
Törölt felhasználó
kicsifreddie!Az a baj,hogy ő akkor sem kapott lehetőséget amikor Nasri,Fabregas,vagy Rosicky hiányzott a csapatból!
14 éve
Törölt felhasználó
Én is meglepődtem, hogy elmaradtak a jókívánságok. Amúgy abszolút megértem őt, nem várhat örökké arra, hogy Arshavin, Nasri, Fabregas, Rosicky egyszerre nem lesz bevethető, és akkor jöhet ő. Ennek ellenére sztem kurva nagy játékos lesz, én még azt is el bírom képzelni, hogy majd a nagyobbik Madridban is láthatjuk.
Apropó, azért Fabregas majdnem sírt a skysports nyilatkozat közben. Sztem nem fog elmenni. Nem vagyok olyan biztos abban, hogy menni akar. De majd meglátjuk.
Na sok sikert Fran! Meg a másik Frannak is a vb-re! (Érdekes, egyik a Frant használja, másik a Cesc-t. :))

Szólj hozzá