Két nappal ezelőtt az oldalunkon is megjelent a hír, miszerint az Arsenal érdeklődik a Lorient védője, Laurent Koscielny iránt, akiért sajtóértesülések szerint már tettek is egy 4,2 millió fontos ajánlatot az észak-londoniak, amit azonban rögtön el is utasítottak a francia együttes vezetői.

A 24 éves Koscielny, aki összesen 40 alkalommal lépett pályára a szezonban, s 4-szer talált be ezeken a mérkőzéseken, a hírek szerint 6,7 millió font ellenében megszerezhető lenne, így az Ágyúsoknak nem kell túlzottan megemelniük az érte kiadott összeget az első ajánlatukhoz képest, feltéve ha tényleg meg akarják szerezni a 4-es számban futballozó bekket.

Arséne Wenger az utóbb időben többször is hangoztatta azon véleményét, hogy az Arsenalnak legfőképpen a védelmére férne rá az erősítés, s mint az valószínűsíthető, az Ágyúsok több hátvédje is távozni fog a nyáron, így nem is lenne meglepő, ha rövid időn belül leszerződtetne egy bekket az észak-londoni gárda... Talán Koscielny lesz az Arsenal következő szerzeménye?

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

14 éve
Törölt felhasználó
Nála azért Hangelandnak jobban örülnék vagy Cahillnek! De Wenger dönt!
14 éve
Törölt felhasználó
Nem értem ezt az igazolást.Most Sagna posztján akarják játszatni?
14 éve
Törölt felhasználó
jobb mint ha azt mondanám, mint egyesek h jöjjön Gerrard. Johnson esélyesebb lenne, meg mint Maicon(ne vicceljünk már). tudom hogy csak akkor van rá esély, de személy szerint meguntam hogy Sagnanak ebben az évben nem volt értelmes beadása, Ebouét meg rendre középpályásként játszatja Wenger. ezért gondoltam hogy jöhetne egy jobb szélső védő, aki fiatal és jóóóóó
14 éve
Törölt felhasználó
szarka! Wiel valóban jó játékos, de a posztján van Sagna és Eboué (ő csak valamelyik játékos távozása esetén jöhetne szóba), és Johnson a Poolból?:D akkor már hozzuk Terryt vagy Ferdinandot...azért kicsit legyünk már reálisak ;)
14 éve
Törölt felhasználó
hát egy angol védő biztos kell és ez valszeg Taylor lesz,mert olcsóbb,mint Cahill+ még egy angol kapus és lehetne egy jó kis hátvédsor . vagy esetleg jobb szélre Glen Johnsont a Poolból:D vagy Wielt az Ajaxból fiatal kitűnő jobb hátvéd
Hart/Green
Wiel/Johnson Taylor/Hangeland Verminátor Clichy

Szólj hozzá