Aaron Ramsey jól érzi magát, és folytatja útját a felépülés felé.

Az Arsenal középpályásának február 27-én volt kettős lábtörése a Stoke City ellen, így az ezzel járó gondokat már mind megtapasztalta. Ramsey reméli, hogy a történtek hatására mégis lökést kap és hamar visszatérhet.

"Jól érzem magam és pozitívan állok a dolgokhoz. Javulást érzékelek és ez bátorít."

"Ennek a sérülésnek is van jó oldala, hiszen kiderül, milyen személyiség vagy, hogyan tudsz átvergődni a nehézségeken, és vajon jobb ember leszel-e a hosszú út végén. Ez az, a mit tehetek."

"Nem tudom, mikor térhetek vissza, az orvosok néhányszor végeznek csak havonta erre rámutató vizsgálatokat. Az izmaimat újra ki kell fejlesztenem, mert a testsúlyomat egy lábon is el kell bírnom. Ha a csontok meggyógyulnak, futhatok is."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Ha tényleg tehetség akkor nem fog sok nyomot hagyni benne ez a sérülés, hanem továbblép amilyen gyorsan csak lehetséges. Sok focista (nem akarok neveket mondani; EDUARDO) a gyenge teljesítménye miatt a sérülésére hivatkozik, és elég kényelmesen érzi magát ez miatt. Na Ramsey nem ilyen, hatalmas játékos... az is volt és az is lesz. Amúgy üdv gunnerboy. :)



14 éve
Törölt felhasználó
Ramsey egy hatalmas tehetség és csak reménykedni tudunk hogy ez a sérülés nem állítja meg hogy a világ egyik legjobbja legyen!
14 éve
Törölt felhasználó
rosszak a forrásaim :D
14 éve
Törölt felhasználó
pindnb, ecsém, nézzél már utána hogy volt az a fabregas-ügy...fabregast nem ELADTÁK, mer még élő szerződése sem volt, épp ezért jött ide...de tény, h a barca nem naon harcolt érte.
14 éve
Törölt felhasználó
nekem sose volt número uno, nekem RvP volt és most is a kedvencem. Cesc-t kedveltem, mert nagyon hűséges. megköszönöm az eddigi munkásságát, de most hogy megint összeboronálták a barcelonával, azt mondom hogy választhat visszamegy ahhoz a klubbhoz ameik cserben hagyta,eladta piti pénzért, vagy ittmarad. döntenie kéne.. majd vb után meglátjuk. remélem okosan dönt.

Szólj hozzá