Több külföldi blog cikkez arról, hogy tüntetést kéne rendezni. Az Arsenal idén is megrendezi az Emirates Kupát, amely augusztus elején lesz.

A drukkerek akkor, csakis akkor tüntetnek majd, ha Wenger addig nem igazol egy sztárkapust. Sokan úgy gondolják, hogy igazán ráférne az Arsenalra az erősítés kapus poszton.

Fabianski harmatgyenge, Almunia sokat hibázik. A két fiatal kapust: Szczesny és Mannone megtartanák az Arsenal hívei, de Fabit és Manut gondolkodás nélkül eladnák. Az eladott kapusok helyére egy minőségi, tapasztalt és megbízható portást remélnek az emberek.

A tiltakozó csoport vezetője szerint Wenger nem fog igazolni egyetlen kapust se, mert Ő ahoz túl makacs. Évek óta nem hallgat a játékosaira, a szurkolókra és a médiára -kizárólag a feje után megy. Szerinte Wenger elégedett annyival, hogy a csapat minden évben csak BL indulást érő helyen végez.

Eközben az is kiderült, hogy ez a csoport 'tüntetett' a Fulham elleni záró forduló alatt az Emirates Stadionban. Akkor feliratokkal és hangokkal jelezték a Mesternek, hogy valami nagyon nincs rendben a csapatnál.

Sokan támadják, de vannak, akik védik is Wengert, íme néhány hozzászólás külföldi oldalak cikkeihez:

Idióták, azért kéne tüntetnetek, hogy Wenger hosszabbítson.

Az emberek már belefáradtak abba, hogy Wenger csak egy játéknak tekinti a klubot. Az első vagy második helyért kéne harcolnunk és nem azért, hogy épp beférjünk az első 4-be.

Sajnálom. Wenger egy győztes volt, de már 5 éve nem az. Az Ő győztes hírneve mára semmivé vált. Igazoljunk embereket vagy küldjük el Wengert!

Arsenal mindörökké Wengerrel vagy nélküle!

Az igazi drukkerek erősítéseket várnak, nem az ígéreteket. Ha azt mondod, hogy van pénzed, akkor költs. Persienek, Cescnek, Arsavinnak... szükségük van az igazolásra, így garantálni lehet nekik a sikereket, másképp távoznak.

A sikerek utolérnek minket!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (41)

14 éve
Törölt felhasználó
Zolikám lehet hogy te tegnap óta drukkolsz a csapatnak de tudod én emlékszek azokra az időkre amikor igazi nyerő játékosok alkották a csapatot,amikor bajnokok voltunk,amikor volt védelem,és tudod kicsit nehezen tudom megemészteni hogy a Spurs jobb lehet nálunk.
és most gondolj azokra a Londoni szurkolókra akik több száz fontokat költenek arra hogy bemehessenek meccsre és láthatnak egy olyan cirkuszt mint tavaly a Chelsea ellen.nagyon boldogak lehetnek
milyen szép játékról beszélsz?arra a tili tolira ami a kapu előtt megy?
ki beszél itt Iniestákról?senki sem,csak minőségi játékosokról...
14 éve
Törölt felhasználó
...de nem is értem ez ta tüntetést amúgy,mit is szeretnének???igazolnunk kellene xavikat,meg iniestákat?,v c ronaldokat?......Velük ezt a játékot nelehetne emgcsináélni,akkor a faszé nemszurkoltok a madridnak,barszának,szitinek,cselszinek...ők vásárolnak....én sokkal jobban szeretem akis sajátneveléseket nézni...meg különben is,amíg kis velák vannak a csapatunkban...és kis gibbsek,kis ramsey-k,addig mit aggódtok?:).......igazi hülyékvagytok......nevetnöünk kellene a világon,h mi pénz nélkül csinálunk jobb klubot mint ők 100millákból..és itt aggódtok......viccesek vagytok..... ;) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Nah leírom mégegyszer mert d.u. elment a kapcsolat és nem küldte el...

Szóval szerintem ez a tüntetés Wenger ellen hülyeség.
Tüntetni tüntethetnének de azt Gazidis és társasága ellen kellene tenniük, akik a pénzügyeket irányítják.

Kapuskérdésről meg annyit, hogy amilyen a csapat olyan a kapus is.
Lehmann se volt sokkal jobb mint Almunia, mert az Arsenalos bakijaiból egy 10 perces filmet össze lehetne vágni, de előtte volt egy olyan csapat ami azért odabaszott rendesen, elhomályosítva a kapus hibáit.

És az igazolásokról meg annyit, hogy amilyen játékosokra most szüksége volna az Arsenalnak egy bajnoki címhez (mert a szurkolók ezekszerint ezt várják, különben minek a tüntetés) nos azok a játékosok megvásárolhatatlanok. És nem az áruk miatt. Ennyi.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát persze,hogy nekem is favorit,igazából én sem hiszem el,hogy az Arsenal veszítene is úgymond,tehát én valami nagyon nagy rafkót várnék Wengitől iagzán megérdemelné már a világha újra csúcson lennék,de most neki is mérlegelnie kell!
Ennyire nem lehet az igazolások ellen!Na mindegy hányszor leírtam már ezt,fölösleges újra és újra!
Tudja Wenger h rezeg a léc alatta ha a következő szezonban is ezek az esetek lesznek!
De talán azt mondanám,hogy a szerencse ott lesz!
Nem lehet elátkozva a csapat!
ezt a pár évet megszenvedték!Innen csak felfelé vezethet az út!
go gunnerz!
Wenger igazolj vagy menjél haza főzni!Viccelek!
Wenger vedd vissz azt az esztékás szemüveget,és legyünk újra a csúcson csak hozd ide Anettkát meg Henryt:D:D na meg Wrightot!
Na jó komolyra fordítva a szót!
Tényleg Wengernek van felesége?
Vannak gyerekei is?
Indítsunk egy topicot és ismerjük meg Wengert közelebbről!
na béke
14 éve
Törölt felhasználó
mióta Arrsenal-drukker vagyok, azóta Wnger az adző, nekem ő AZ edző. nem küldeném el, sőt megtartanám. nélküle nekem nem lenne az Arsenal az Arsenal. Igazol és igazolni fog, tudja ő is, Azonkívül remek edző. MARADJ WENGER!!!! ;) ;)

Szólj hozzá