Az Arsenal cseréi több gólt szereztek, mint akármelyik más Premier League élcsapat tartalékjai.

Az Ágyúsok 83 rúgott találatig jutottak idén, és 15 különböző játékosuk is volt, hogy csereként állt be egy adott találkozón. Ebből 10-nek a gólszerzés is sikerült az idei Premier League-idényben. Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Nicklas Bendtner, Andrey Arshavin és Cesc Fabregas legalább két gólt tudott szerezni idén ily módon.

Ha nem a Premier League-et nézzük, az Arsenal cseréi más sorozatokban négy gólt rúgtak.

Arshavin mérlege a legjobb a gólok mennyiségét illetően, hétszer volt csere, háromszor be is talált a kispadról beállva.

Fabregas gólátlaga kiemelkedik a mezőnyből. Egyszer volt csak csere, de akkor beállása után duplázott az Aston Villa ellen, eldöntve ezzel a decemberi bajnokit.

Cserék által szerzett Premier League-gólok:
Eduardo v Everton
Aaron Ramsey v Portsmouth
Tomas Rosicky v Manchester City
Theo Walcott v Blackburn
Nicklas Bendtner v Blackburn
Andrey Arshavin v Birmingham
Aaron Ramsey v Stoke City
Cesc Fabregas v Aston Villa (2 gól)
Tomas Rosicky v Everton
Fran Merida v Bolton
Andrey Arshavin v Bolton
Samir Nasri v Birmingham
Nicklas Bendtner v Wolves
Carlos Vela v Fulham

Cserék által szerzett gólok más sorozatokban:
Andrey Arshavin v Celtic (BL)
Carlos Vela v West Bromwich (Ligakupa)
Emmanuel Eboue v Porto (BL)
Theo Walcott v Barcelona (BL)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Ez mind szép és jó, de az érdemi része a szezonnak, azaz valamilyen kupa nyerése nem sikerült, és ez nem valami jó hír! :S
14 éve
Törölt felhasználó
Ha eladják Higuaint akkor elég nagy hülyeséget csinál Perez ! Benzemát megvették és alig játszatják, szóval a Realba nagyon sok játékos eltűnik és Higuain pont nem azok közé tartozik, szvsz meg kéne tartaniuk !

eriCesc, Higany maradjon csak Puskás ! ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Touré 5!Ne legyél abban olyan biztos,hogy a Real nem adja el Higany-t!A Lyon elleni visszavágó után Pérez állítólag kijelentette,hogy akár mit csinál a srác,ő tuti tovább ad rajta!A legújabb hírek szerint pedig Higany annyi fizetést akar,mint amennyit Benzema keres(6 millió euró),viszont a Real vezetősége eddig nem volt hajlandó 4 millió euró fölé menni! Azt gondolom,hogy az argentin egy nagyon jó csatár(tavaly 22,idén 27 gól a bajnokságban),szóval ha a Real-lal nem is egyezik meg egy nagy csapat(a Dinamo-t,és az MU-t hallottam vele kapcsolatban) biztos lecsap rá!
14 éve
Törölt felhasználó
Theo 14 kétlem, hogy Higuaint eladnák mivel Ő a legeredményesebb a PD-ben a maga 27 góljával(CR9-nek van 26) ! Lass-t sem hiszem, hogy eladják de ha elednák sem jönne vissza ide, inkább a másik Diarrára nagyobb a sansz, Raul meg már öreg és ha elmegy akkor is max levezetni az MLS-be.
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem a cityből és a realból kellene igazolni embereket a nyáron. Cityből el lehetne hozni: Ireland, Richards, Robinho, SWP, Bellamy; Realból: Gago, Lass, Raúl, Benzema?, Higuain?. Persze nem kell az összes játékost elhozni, de 1-2őt simán meg lehetne venni áron alul.

Szólj hozzá