Robin van Persie reméli, hogy Sol Campbell marad az Arsenalnál, ugyanis a holland szerint a csapatnak pontosan olyan egyéniségekre van szüksége, mint amilyen például a 30 éves védő.

Campbell a mai nap folyamán már elhintette, hogy legalább két évig maradna a csapatnál, de egyelőre még folynak a tárgyalások Wenger és közte.

"Remélem marad. Hihetetlenül nagyszerű jelleme van, igazi győztes típus és őszinte - majdnem olyan, mint egy holland. Mifelénk az emberek közvetlenek, azt mondják amit gondolnak, és Sol is ilyen tulajdonságokkal bír." - mondta a holland gólvágó az arsenal.comnak.

"Ő egy olyan karakter, akinek helye van a csapatban. Amikor például valaki ellazáskodik valamit, akkor odajön, és rögtön helyre tesz, hogy vagy csináljuk normálisan, vagy az egész nem fog működni." - árult el további részleteket van Persie.

"Pontosan rá van szükségünk, nagyon boldog vagyok, hogy itt van velünk. Fantasztikus hónapokat zárt, amióta visszaigazolt. A Spurs ellen például 60 méteres sprintet vágott le egy fiatalabb srác ellen. Egyszerűen bámulatos volt."

Van Persie az elmúlt héten 1800 fontot adományozott a Great Ormond Street kórháznak egy jótékonysági árverés keretén belül, ahol elvihette az Arsenal egyik legendájának, Tony Adams angol válogatottbeli mezét.

Az ágyúsok korábbi védője egyébként a napokban írt alá az azerbajdzsáni Gabala együttesével, ahol az edzői posztot tölti majd be, van Persie pedig megosztotta az emlékeit az angol játékosról.

"Sajnos soha nem játszhattam vele, de rengeteg történetet hallottam róla, viszont vannak holland barátaim, akik személyesen is ismerik őt. Mély benyomást tett rám, amit hallottam róla, nagyon tisztelem őt."

"Ő is egy hasonló vezéregyéniség, mint amilyen Sol, de mivel csak vele dolgozhatok, nem igazán tudom őket összehasonlítani. Az viszont teljesen nyilvánvaló, hogy mindketten nagyszerű játékosok és személyek is egyben."

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
na az ilyen fajta nyilatkozatokat jó látni, amikor az arsenalos csapattársak egymást dicsérik, és kiállnak egymásért. ez a pályán is egyre jobban meglátszik!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát azért ez már jelenthet valamit, tényleg mindenki nagyon tiszteli őt, és felnéznek Solra! Itt a helye!!!
14 éve
Törölt felhasználó
jaja ericcson is egyből kiszurta :D BÁRCSAK 30 éves lenne :D:D igaz Athlon? :) :D 🧀 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
touré sztem nem jönne. túlságosan tömik a pénztárcáját pénzel és spájzát banánnal a citynél:D
14 éve
Törölt felhasználó
amilyen például a 30 éves védő. Szerintem 35 éves, de javítsatok ki ha tévedek :) :D Igazoljuk vissza Tourét és meg lenne oldva minden! :D

Szólj hozzá