Az Arsenal.com idén kivételesen megjeleníti azokat a pletykákat is, amelyek más sajtóorgánumoktól szivárognak ki, ám felhívták a látogatók figyelmét: hivatalos bejelentés csak tőlük származhat.

Az Everton játékosa, Mikel Arteta egyelőre még nem egyezett meg a hosszabbításról klubjával, így könnyen lehet, hogy nyáron eligazol egy másik csapatba. A liverpooli klub szeretne megállapodásra jutni egyik legjobbjával, ám ha ez nem sikerül, az Arsenal lecsaphat Artetára. A Daily Mirror szerint az Ágyúsokon kívül a Manchester United is érdeklődik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
Ti tudjátok, mindenesetre én annyira nem szorgalmazom Buffont, inkább egy-két Vermaelent szeretnék még látni!! :D
14 éve
Törölt felhasználó
Buffon a világ egyik legjobb kapusa, óriási tapasztalattal ! Tudja, hogy lehet nyerni mivel nyert már VB-t, Seria A-t, UEFA kupát, Olasz kupát, BL-be csak döntős volt.
Egyénileg 3x lett a világ legjobb kapusa !

Az meg, hogy öreg lenne hülyeség ! Az olaszok legendás kapusa, Dino Zoff 41 éves koráig védett profi szinten és 40 éves korába még vb lett 1. számú kapusként és góltalansági rekordot is felállított !
14 éve
Törölt felhasználó
mla25 mi az, hogy öreg Buffon???32 ÉVES!!!!!!!A kapusok úgy általában 30-as évek végén 40-es évek elején kezdenek kiöregedni, és pont ezért lenne ő jó, mert mire Szczesnynek lesz Pl tapasztalata, addigra Buffon már kezd kiöregedni, és ha egy Llorist vennék, akkor csak a lengyel kapusunk elől vennénk el a lehetőséget, amúgy meg Buffon még lehetne 8 évig az Arsenal első számú kapusa.
14 éve
Törölt felhasználó
Buffon sztem öreg, nem lenne nagy hasznára a csapatnak. Ha mindenképpen új kapust akarunk venni, akkor ennyi erővel ott van Lloris! Sztem az áruk hasonló és utobbi még piszok fiatal és tehetséges gyerek!
14 éve
Törölt felhasználó
Na ne nevettessük már ki magunkat ilyen baromságokkal mint ez az Arteta gyerek...
Meg h Fabregas-t "rongyos" 40 milláért???Akik hozzá hasonlóak és talán tudnák őt pótolni azok vagy elérhetetlenek vagy ilyen CR9-es magasságokban van az áruk. Cesc nem Adebayor vagy Kolo őt nem lehet ilyen könnyen pótolni.Ő igazi ágyús!!!!
Gó Gunners!!Am ha már írtam akk már leírom a véleményemet Buffonról is....:Szeretettel és reményekkel teli várom h 1 hihető forrás(arsenal.com) is megerősítse ezt az ügyletet!!!

Szólj hozzá