Az Arsenal örömmel jelent be két előszezonbeli mérkőzést, amely ráhangolódás lesz a 2010/11-es szezonra.

Július 17-én játszik egymás ellen a Barnet és az Arsenal, ez az összecsapás már-már szokásosnak tekinthető.

Jó hír, hogy augusztus 7-én Lengyelországba utazik Arsene Wenger legénysége, hogy összecsapjon Varsóban a Legia Warszava együttesével.

Az Emirates Kupa majd ezek után következik, a további barátságos mérkőzésekről pedig később lesz bővebb információ.

Barnet v Arsenal
2010.07.17., 16:00
Underhill

Legia Warszava v Arsenal
2010.08.07., 17:00
Stadion VP

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

14 éve
Törölt felhasználó
Ne mszabad a mély vízbe dobni, mert egy-két csalódás miatt elmehet a kedve. Jobb ha gyűjti az önbizalmat az alsóbb osztályokban. Már csak profi tapasztalat kellene és jöhetne simán.
14 éve
Törölt felhasználó
egyenlőre még nem Szczesny a megoldás a kapuba! egyre többen itt az oldalon nem veszitek figyelembe, hogy ez a srác még csak 19 éves, és jelenleg az angol harmadosztályban véd, nem a Premier Leagueben! kivételes tehetség, ehhez kétség sem fér, és nagy esély van rá, hogy évek múlva az Arsenal elsőszámú kapusa lesz, de semmiképpen nem jövőre! ha már lenne egy kisebb elsőosztályú klubnál eltöltött, legalább 2 év rutinja, akkor nagyobb esélye lenne bekerülni, de így még nem szabad a mély vízbe bedobni ezt a srácot!

ráadásul ha megnézzük a Premier Leagueben egyetlen csapatnak sincs ilyen fiatal kapusa...a legfiatalabb éppen a 23 éves Joe Hart, de már mögötte is 86 Premier League meccs van...
tehát senki ne várja azt, hogy Szczesny a következő idényben kirobbanthatatlan lesz az Arsenal kapujából!
ellenben a FA & CC meccseken, valamint a nyári felkészülés során szívesen látnám a kapuban!
14 éve
Törölt felhasználó
Most jobban utána néztünk a szezonunknak és most jöttem rá milyen pocsék volt is igazán a védelmünk. 38 meccsen 41 gólt kaptunk. Ez ok. De 13!!! meccsen nem kaptunk gólt. Így 25 meccs alatt kaptunk 41 gólt. Hát ez a statisztika rettenetes! A védelmet kellene nagyon megerősíteni a nyáron! Remélem Szczesnyt beteszi első számú kapusnak, de ha nem akkor adjuk kölcsön és akkor jöjjön Buffon, de mondom még egyszer Szczesnynek örülnék a legjobban. A védelembe is kell egy magas, erős, 28 év körüli tapasztalt Pl középsővédő, és maradjon Sol és Silvestre, na meg Gallas de ő menni fog úgy néz ki. Nem is kell itt annyira a támadósort erősíteni amikor ilyen pocsék a statisztikánk hátul.

Egy kis érdekesség! A mu 17 meccset zárt gól nélkül és 28 gólt kapott. 21 meccs alatt 28 gólt csak jobb kapni mint 25 meccs alatt 41 gólt... Szóval a védelmen kell erősíteni, változtatni, na meg a kapus poszton!
14 éve
Törölt felhasználó
nem Magyarországon lakok igy nem is nagyon szurkolok egy magyar csapatnak sem,csak a fradit nem szeretem...
14 éve
Törölt felhasználó
Gonka,látom tisztában vagy az Ultraval meg a Hool-okkal
magyarországon belül szurkolsz valakinek? :)

Szólj hozzá