A Fulham volt a vendég az Emirates Stadionban a Premier League idei szezonjának 38. és egyben záró fordulóján.

A Fulham a jövőhét szerdai EurópaLiga döntőre való figyelemmel elég tartalékos kerettel érkezett az Ágyúsok elleni meccsre. Az Arsenalnál valószínűleg utoljára láthattuk játszani Silvestret és (talán) Campbellt is. A kezdőben kapott még helyet a mostanság gyengén védő Fabianski és a sérüléséből nemrég felépülő Arsavin is.

Az Arsenal kispadján ült többekközt Carlos Vela, Johan Djourou és a Watfordtól visszatérő Henri Lansbury.

A mérkőzés egészén az Arsenal dominált. Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottak ki Wenger fiai és 3 gól született is. Az első gólt Arsavin lőtte, miután a Fulham kapusának hibáját kihasználva gólhelyzetbe került.

A második találatot a hosszas kihagyás után is bombaformában játszó Robin van Persie lőtte.

A harmadik találat egy öngól volt. Az öngól előtt Eboue sarkalta hátra a labdát, majd 2 védőt érinve került a labda a hálóba.

Az első félidőben még volt egy meg nem adott Walcott gól is.

A második játékrészben maradt az Arsenal előny. Eboue által rengeteg helyzet lett kialakítva, azonban gól nem született. Néhány Persie helyzeten kívül nem nagyon voltak próbálkozások.

A második félidőben Silvestre megsérült és a helyére Djourou érkezett. Valószínűleg ez volt Silvestre utolsó meccse az Arsenal színeiben.

A meccs hajrájában érkezett Vela Theo helyére és Lansbury Arsavin helyett. Arsavin elég érdekesen hagyta el a pályát, ugyanis amint meglátta a táblát, amely a cserét jelzi, egyből elindult az öltöző felé. Nem törődött senkivel és semmivel.

A meccs végére az Arsenal egykapuzott. A kegyelemdöfést Vela adta meg. Carlos egy tipikis 'Velagólt' lőtt, a kapus felett emelte át a labdát.

Az egész csapat küzdött és mindenki egységesen odatette magát.

A 09-10-es szezonban a Chelsea lett az angol bajnok, a Manchester United a második és az Arsenal 'állhatott a dobogó 3. fokára'.

Reméljük a következő szezont kipihenten, energiával feltöltődve és sikeréhesen kezdi meg a csapat.

2010-2011-ben is HAJRÁ ARSENAL!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (475)

14 éve
Törölt felhasználó
köszi *Cesc*!!!!
14 éve
Törölt felhasználó
támogatom. Velát énis sokkal többet szeretném látni. hatalmas játékos lehet belőle.
14 éve
Törölt felhasználó
Vela góljánál már csak legyintettem...ez a gyerek "nem tud" másképpen gólt lőni :D

vélemény: Velat jövőre sokkal többet szeretném látni a csapatban, mert idén gyakorlatilag semmit nem játszott...nagy játékos lesz belőle!
14 éve
Törölt felhasználó
Cesc: http://imagerz.com/QEMVUEtvAwJWAwocFAVR
RvP: http://imagerz.com/QEMVUEtvAwJWAwocFwVR
Eboue: http://imagerz.com/QEMVUEtvAwJWAwocFgVR

egyenlőre ennyi van de még raknak fel és akkor bemásolom ide is!
14 éve
Törölt felhasználó
óóóó hogy cseszné meg a digiii fenébe,west ham meg city-t adnak?na neee és megint ez a gyökér kommentár el kéne kapni az arsenal ellenes fajtáját!

Szólj hozzá