A Tottenham Arsene Wenger szerint megérdemelten jutott be a a Bajnokok Ligájába. Az Arsenal észak-londoni riválisa a Manchester City elleni győzelemmel biztosította be a helyét a legrangosabb európai kupasorozatban.

A Spurs akár még meg is előzheti az Ágyúsokat a tabellán, ha legyőzik a Burnleyt, Wenger csapata pedig veszít a Fulham ellen hazai pályán. Az már biztos, hogy a Tottenham a BL-selejtezőben ott lesz, az Arsenal mestere szerint megérdemelten.

Igen, nem véletlenül jutottak be a BL-be.

Megvertek minket és a Chelseat is, ezután viszont jött egy csalódás, mégpedig az, hogy kiestek az FA Kupából.

Ellenünk megragadták a lehetőséget és növelték az önbizalmukat, hogy aztán egy nagyszerű szezonbefejezést produkáljanak.

Ha megvered az Arsenalt, a Chelseat és a Manchester Cityt, elmondhatod, hogy megérdemled a BL-helyet.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen megérdemelték,mivel az utóbbi időben sorra nyerték a meccseik!Viszont,ha már a City költekezése szóba kerül néha,akkor meg lehet nézni,hogy a Sp*rs is elég nagy pénzeket mozgósított annak érdekében,hogy idáig eljusson! Persze amíg Juande Ramos-nak,vagy Martin Jol-nak nem sikerült egy épkézláb csapatot összehozni,addig Harry Redknapp-nél szinte minden klappolt ilyen szempontból,és olyan játékoskerettel rendelkezik most már a Sp*rs ami 1-2 komoly igazolással akár nagyobb álmokat is szőhet!
14 éve
Törölt felhasználó
én nyáron akartam neki írni egy levelet h ha nem igazolja le Chamakhot, öngyilkos leszek, mert fogadtam a barátaimmal és az életem a tétxD
de aztán rájöttem h ennyire nem hülye h ezt bevegye
14 éve
Törölt felhasználó
vkinek levágni,vkinek megnöveszteni...sztem hivjuk fel wengert és tudassuk vele h mi forog itt kockán:D
14 éve
Törölt felhasználó
Arsenaldennis, én is fogadtam a haverjaimmal, ha nem lesz 3. az Arsenal le kell vágatnom a hajam:D:D:D télleg
14 éve
Törölt felhasználó
NNA akkor várunk Arsenaldenis várunk tőled egy képet ma és ha a Spurs a 3-ik akkor egyet olyan 4-5 hónap múlva :D:D:D:D:D:D:D:D

Szólj hozzá