Arsene Wenger azért néz szét az átigazolási piacon, hogy néhány tapasztalt játékost vásároljon.

Április közepén az Arsenal bajnoki álmainak vége lett, a média pedig azóta árgus szemekkel követi, hogy a mester mit fog csinálni a nyáron.

Wenger megint nem volt bőbeszédű, de elmondta, hogy a befutott sztárokra fog utazni.

"Rengeteg fiatal futballistánk van. Ha igazolunk valakit, akkor az tapasztalt futballista lesz."

"Versenyben voltunk idén a jelenlegi kerettel is. Jövőre erősebbek leszünk, mert fejlődni fognak a játékosaink és az újak tapasztalatával előrébb juthatunk. Nem lesz nagy mozgás, de igazi klasszisokat veszünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (69)

14 éve
Törölt felhasználó
A Premier League két patinás klubja, a Liverpool és az Arsenal is élénken érdeklődik a Marseille szenegáli támadója, Mamadou Niang iránt – értesült a Metro.




Szerda este 1992 után ismét – immáron kilencedik alkalommal – lett francia bajnok az Olympique Marseille együttese, miután hazai pályán 3-1 arányban legyőzte a Rennes-t, így két fordulóval a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert.

Szerda délután azonban hidegzuhanyként érte a hír a dél-francia együttes szimpatizánsait, hogy az együttes támadóját, Mamadou Niangot két angol nagyágyú, a Liverpool és az Arsenal is szeretné leigazolni.

Niang távozásának lehetőségét azonban nem szabad kész tényként kezelni, mert az idei szezonban eddig 16 gólt szerző szenegáli megszerzéséért úgy tűnik picit mélyebben a zsebükbe kellene nyúlniuk az angoloknak.

A Marseille ugyanis csak egy 14 millió eurós lelépési díj fejében lenne hajlandó megválni egyik legjobbjától. Az összeg azért is tűnhet túl soknak, mert a támadó már nem tartozik a fiatalabb generáció tagjai közé: tavaly októberben múlt 30 éves.

:) Én Balotellit szeretném Suarezt v Dzekot...
14 éve
Törölt felhasználó
így legyen főnök:)
14 éve
Törölt felhasználó
nevet nem írtam mert irdatlan neve van :D
Pape Malickou Diakhaté
elsőnek dikátét olvastam :D
14 éve
Törölt felhasználó
Pape Diakhate!
14 éve
Törölt felhasználó
kezdjük ott, hogy ne attól tegyük már függővé, hogy megverjük-e OTTHON a Fulhamet, vagy sem, hogy ők tartalékosan állnak ki az EL miatt...mert az röhejes lenne! és mégis mindenki erről beszél!

Szólj hozzá