A csapat teljesítményéről...

Gyenge meccs volt, és ennyi.

Fabianski meccséről...

Mindkét gól kellemetlen volt a számunkra. Nem volt cél a Blackburnnek, hogy játsszon a labdával, minden alkalommal akadályozták Fabianskit. Ha mész a labdáért, és megakadályoz ebben az ellenfél, szabálytalanságot követsz el.

A kapustámadásról...

Nem tudom hogy az volt-e, mindenesetre a bíró nem ítélte annak. Nincs esélyed kapusként, ha minden egyes olyan szituációban, ahol muszáj a labdához férkőznöd, elnyomnak. A fő célja a két játékosnak, - akik a kapus előtt helyezkedtek el - hogy távol tartsák a labdától Fabianskit. Nem is nézték a játékszert. Természetesen ezt nem hozhatom fel mentségként, igazságtalan lenne tőlem.

Az Arsenal gyengeségéről...

Néhány egyéni teljesítmény megmagyarázza ezt. A tény, hogy a Blackburn erősen védekezett. Élesebbek voltak a támadásokban, mint mi. Egy-az-egy elleni harcban is diadalmaskodtak. Viszont szerencsétlenek is voltunk, mert 1-1-es állásnál egy teljesen jogos büntetőt nem ítéltek meg a számunkra, de akár Ők is kaphattak volna tizenegyest. Összességében a Blackburn erőteljesebb volt az ütközetekben, mint mi. Most viszont nehéz lesz majd nyerni a meccseinket.

Fabianski nagyobb védelméről...

Ha szabálytalan volt, és ha lefújják az kellő védelem nemde? Csalódott vagyok, hogy engedte mindazt ami a pályán történt. Igazságtalan volt. Ha játékot vezetnek, csinálják jól, egy bírónak muszáj végig követnie a meccset. Nagyobb védelmet kell adjanak. Nem volt esélye Fabianskinak. Amikor ugrott volna a labdáért, kilökték az egyensúlyából. Mit tudsz ilyenkor tenni?

Fabianski magabiztosságáról...

Szerintem egy jó meccset zárhatott, bírói hibák ide, bírói hibák oda.

A hetedik vesztett meccsről idegenben...

Minden csapat veszít pontokat. A bajnokság után a hitünk is elszállt. Igyekeztünk, de valami hiányzik mégpedig a hit. Emiatt veszítettük el az utolsó két meccsünket.

A hit visszaállításáról...

Egyetlen meccs van hátra, ahol nem idegenben, hanem otthon játszunk.

Az utolsó mérkőzés fontosságáról...

Nem hiszem hogy aggódnunk kéne a Tottenham, vagy a Manchester City miatt. Magunk miatt kéne, továbbá, hogy jól fejezzük be ezt a szezont.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

14 éve
Törölt felhasználó
várjatok visszanéztem a komikat : ericcson ugyanezt belinkeltem,bocs snuff kiszedem a linket! hát ilyet :D tleg fura az uj szezon azé linkeltem sry :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
kivettem a linket, sztem te is tedd igy baptista!
14 éve
Törölt felhasználó
mert benne van a szabályzatban
😏
ha ericcson leírja,akkor gondolhatnád,hogy már tudjuk
pff.
14 éve
Törölt felhasználó
Kicsit magaba nezhetne az oreg es a jatekosok is. A fele keret meg sem erdemli, hogy ezt a mezt magara huzza. Orulok, hogy vegre vege ennek a szezonnak. Kiabrandito volt, mind a mutatott jatek, mind a jayekosok hozzaallasa. Radikalis valtozasok kellenenek a nyaron, de ebbol nem lesz semmi.
14 éve
Törölt felhasználó
a hazai nevelésű játékosok a számításaim szerint: Campbell, Clichy, Djourou, Fabregas, Denilson, Song, Walcott, Bendtner
,de Diaby??? sztem ő nincs benne ebbe a kategóriába mert 2006-ban jött 2009-ben már 3 éve volt itt de már akkor elmúlt 21 szóval nem értem őt miért sorolják ebbe a kategóriába... :roll:

Szólj hozzá