Az angol The Guardian értesülései szerint az Arsenal már az idei átigazolási piac első napjain hivatalos ajánlatot tehet a Manchester City kapusáért, Joe Hartért, miután sem Manuel Almunia, sem Lukasz Fabianski nem feleltek meg a követelményeknek.

A Manchester City egyébként óriási kapusgondokkal küzd: Shay Given, a csapat első számú hálóőre pont az Arsenal elleni meccsen sérült meg komolyabban, amikor Abou Diaby lövésénél szerencsétlenül vetődött s a válla kiugrott a helyéről. Adebayoréknak csak az angol futballszövetség különengedélyével lehetett soron kívül portást igazolniuk, így esett a választás Fülöp Mártonra.

Given hosszú távú sérülése már alapos indok lenne a Manchester Citynek, hogy ne engedjék el Hartot, akit egyébként megpróbáltak visszahívni a Birminghamtől, ugyanakkor könnyen Wenger segítségére lehet Gianliugi Buffon, aki éppen a napokban ismerte el, hogy nyitott lenne egy angliai váltásra. S bár úgy hírlik, hogy Buffonért az Arsenal is hajt, az olasz kapus fizetési igénye állítólag jobban passzol a Cityhez, mint az ágyúsokhoz.

Hartot egyébként a közelmúltban beválasztották az Premier Liga év csapatába, ráadásul jó esély van arra is, hogy Fabio Capello elvigye a dél-afrikai világbajnokságra. A 23 éves hálóőrnek 12-szer sikerült kapott gól nélkül lehoznia a találkozóit a Birminghamnél.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó igazolás lenne vele chamackhhal rodwellel hazarddal richardscal és esetleg még egy csatárral teljes lenne a keret(ha nem adunk el senkit)
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ha Hart tényleg ideigazolna, az számomra nagyon kellemes meglepetés lenne! De nem hinném hogy jönni fog, azért pénz ide pénz oda, a City se hülye, hogy eladjon egy ennyire tehetséges kapust!
14 éve
Törölt felhasználó
jó lenne,ha Hart jönne.
14 éve
Törölt felhasználó
nemkell nekünk buffon, hart viszont egy jó igazolás lenne:D
14 éve
Törölt felhasználó
Hartért még jó h teszünk ajánlatot, mert kapus nagyon kell.

Szólj hozzá