A francia tréner elismerte, új arcokra van szüksége, ha csapatával a következő szezonban a Manchester United és a Chelsea előtt szeretne végezni.

Az Ágyúsokat ebben a szezonban is sérülések hátráltatták, többek között Robin van Persie sőt a kapitány, Cesc Fabregas is bajlódott egy hosszabb sérüléssel.

Wenger a januári átigazolási szezonban - a várakozásokkal ellentétben - nem vásárolt csatárt, ám nyáron valószínűsíthető, hogy Marouane Chamakh az Arsenal játékosa lesz.

Meg kell bízni bennünk. A múltban is mindig aktívak voltunk az átigazolási szezonban.

-nyilatkozta a 'Professzor'.

Tavaly nyáron Thomas Vermaelent igazoltuk le. Akkor senki sem hallott nagyon róla, de most pedig benne van a Premier League álomcsapatában.

Mindig igyekszünk, hogy intelligensek, értelmesek, és elővigyázatosak legyünk a piacon.

A francia menedzser ragaszkodik jelenlegi csapatához, és reméli, hogy idén egy kulcsjátékos sem fog távozni.

Egy vagy két játékos természetes. Ez minden évben megtörténik, de a fő cél, hogy egyben tartsam ezt a keretet.

Ez a jövő csapata. Úgy gondolom, hogy a játékosaim együtt képzelik el a jövőt, szóval már csak együtt kell maradniuk, ez az én feladatom lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Vik ezzel az lenne a gond, hogy ha most venne 5 klasszist, akkor magát hazudtolná meg. Makacs egy ember, az biztos. Tavaly is az volt, hogy bankot fog robbantani, annyit fog költeni és tudjuk mi lett... Kíváncsian várom az átigazolási időszakot!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Wenger mostmár átérzi a súlyát ennek az egésznek, és nem fog, nem mer mostmár kockáztatni, szerintem hozni fog új klasszis játékosokat a klubbhoz!!!
14 éve
Törölt felhasználó
én már nem mondok semmit se Wengerre...megin hoz 1 db 23 év körüli jáátékost meg 8 db 12-13 éves afrikai albinogyereket
14 éve
Törölt felhasználó
hát nagyon remélem h bele nyúlsz öreg a zsebedbe:D mert azért a 2003:2004 szezonhoz képest szinte amatőr játékosok vannak:D nah jó nem de azért kellenek az emberek,,,
14 éve
Törölt felhasználó
Where is Rosicky?

Szólj hozzá