Az Arsenal horvát csatára, Eduardo, a csapat hivatalos csatornájának elárulta, nem egészen úgy mentek a dolgok az idei szezonjában, ahogyan azt remélte.

Pedig nem kezdődött rosszul a súlyos lábtörést elszenvedő játékos idénye: a bajnokságban a visszatérő meccsén gólt rúgott az Evertonnak, azonban nem jött a nagy áttörés, amikor mind Robin van Persie, mind Nicklas Bendtner sérüléssel bajlódott.

Miután Marouane Chamakh több mint valószínű, hogy ingyen érkezik a Bordeauxtól, félő lehet, hogy Eduardo nem szerepel Wenger terveiben a közelmúltbeli hosszabbítás ellenére sem. A francia azonban már közölte, hogy a szezont követően leül majd Eduardóval tárgyalni, és a nyilatkozatai alapján a horvát is maradni szeretne.

"Elégedett vagyok, hogy játszhattam néhány meccsen, ugyanakkor csalódott is, mert nagyon sok lehetőséget kihagytam." - mondta Eduardo.

"De azt gondolom, ez normális lehet egy ilyen sérülés után. Azon vagyok, hogy jól teljesítsek a csapatért. Bízom benne, hogy ha gólokat nem is tudtam sokat rúgni, de a mezőnyben jól teljesítettem." - tette hozzá.

Eduardo azt is elmondta, hogy még akkor sem volt 100%-osan fitt, amikor Wenger nyugodt szívvel a pályára küldte.

"Nagyon sok apró izomsérülésem volt, emiatt kellett hetekig kényszerpihenőn lennem. Talán a testem sem volt teljesen rendben, lehet, hogy egy hét is elég lett volna, hogy 100%-osan fitt legyek."

A támadó végül leszögezte, hogy hiába az elszalasztott esély a bajnoki címért, az Arsenal tovább fog támadni a maradék két meccsen az idei szezonban.

"Profi játékosok vagyunk, és készen kell állnunk mindenre az életben. Továbbra is úgy kell játszanunk, hogy hozzuk a meccseket, és a lehető legközelebb kell végeznünk a leendő bajnokhoz." - mondta Eduardo.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
itt is előjött az h AW úgy küldi őket a pályára h nem egészségesek. akkor mit csodálkozunk itt hogy 10 sérült van minden évben....? így nem lehet ezt csinálni, ezek a játékosok 30 éves korukra rokkantak lesznek ha nem várják meg míg felépülnek a sérüléseikből. eszem megáll.... :blank:
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ez a szezonja elég katasztrofálisra sikeredett, remélem jövőre jobb lesz sokkal!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy mezőnyben sokkal jobb mint Bendő. Jobban lát és mozog a pályán. Helyzetkihasználásban, bár ezt nagyon nehéz kimondani, Bednő jobb volt. És ez azért cink, mert ismerjük Bendő helyzetkihasználását.
14 éve
Törölt felhasználó
Ha sikereket akarunk elérni akkor egyben kell maradnia a csapatnak! Legyen szó akár Fabregasról, vagy Silvestreről. Gallassal is megegyezhetne már csak Wenger cseszik adni neki egy 2 éves szerződést. Eduardo nem remekelt idén, de most lesz előtte pár hónap szünet, hogy kipihenje magát és egyenlő eséllyel indul mindenki. ( nem mintha fáradt lenne, azt se tom mikor játszott utoljára )
14 éve
Törölt felhasználó
(Jézusom először azt olvastam öngyilkos...)

Egyébként tényleg nem teljesít/ett valami jól az idei szezonba de 1-2 hónapja lehetőséget sem kap...

Szólj hozzá