Denilson már nem játszik többször ebben a szezonban. A középpályás a Wigan és a Manchester City ellen sem tudta vállalni a játékot és a Blackburn, valamint a Fulham elleni bajnokit is kénytelen kihagyni.

Denilson szezonjának vége. Ahogyan Vermaelen és Gallas, úgy ő sem játszhat a maradék két mérkőzésünkön. Fabregasszal ugyanez a helyzet.

Arshavinról már korábban beszélt a mester, de most frissebb hírekkel szolgált.

Arshavin még nem hiszem, hogy pályára lép a Blackburn ellen, az utolsó bajnokira viszont rendben lehet. A Blackburn ellen csak kevés esélye van arra, hogy ott legyen a pályán.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Vicc ez az egész ami nem csak idén, de már évek óta megy itt! Ez egyszerűen nem fogható a szerencsére, itt valami nagyon nincs rendben, és remélem, hogy erre Mr. Wenger is rájön majd... A világon nincs ilyen, hogy gyakorlatilag majdnem az egész szezon alatt átlagban 6-7 sérült játékosunk volt!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem hozzuk haza a kölcsönjátékosokat hadd kapjanak két meccset. Megnéznék egy JET-Watt csatársort. Lanburyvel, Wilshere-rel, messze még a ligakupa...:D
14 éve
Törölt felhasználó
Azokat kell most játszatni akik eddig kevesebbet játszottak. Én Eduardo-t, Vela-t mindenképpen játszatnám.
14 éve
Törölt felhasználó
Wenger nézze meg jól az utolsó két meccs keretét és az után gondolja át, hogy hány játékosra is van nekünk szükségünk jövőre!
14 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá