Philippe Senderos: Ismét az Everton padján ült. Csapata 2-1-re legyőzte a Fulham gárdáját.

Jack Wilshere: 81 percet játszott a Bolton-ban. Ezúttal nem a szélen, hanem középen kapott lehetőséget az ifjú játékos. Csapata 2-2-es döntetlent ért el a Portsmouth ellen.

Jay Simpson: Az 56. percben lépett pályára a QPR színeiben. Csapata 1-0-ra győzte le a Barnsley együttesét.

Gilles Sunu: Kezdett, de a 35. percben lecserélték sérülés miatt. Csapata a Derby vesztett a Bristol City ellen 2-1-re.

Jay Emmanuel-Thomas: Betalált a 22. percben a Doncaster csapatában. Ez volt JET 5. gólja. Csapata 4-3 arányban nyerni tudott a Scunthorpe ellen. A fiatal támadót a 75. percben lecserélték.

Kyle Bartley: 90 percet játszott a Sheffield Utd csapatában. A 'pengék' 2-0-ra legyőzték a Swansea-t.

Sanchez Watt: Kezdett, de a 81. percben lecserélték a Milton Keynes ellen. Csapata a Leeds azonban nyert 4-1-re.

Henri Lansbury: 90 percet játszott a Watford-ban. A 'lódarazsak' 3-0-ra kiütötték a Reading gárdáját.

Wojciech Szczesny: A Brentford neki köszönheti, hogy sikerült otthon tartaniuk az 1 pontot. A Yeovil-al 1-1-es döntetlent játszottak.

Gavin Hoyte: 90 percet játszott a Brighton-ban. A 'sirályok' 2-1-re legyűrték a Bristol Rovers-t egy nagyon kemény mérkőzésen. A fiatal hátvéd a 43. percben kapott egy sárga lapot.

Mark Randall: Végig a pályán volt a Leeds ellen, de csapata a Milton Keynes súlyos 4-1-es vereséget szenvedett. A fiatal ágyús az 54. percben kapott egy sárga lapot.

Havard Nordtveit: Ismét a Nürnberg kispadján ült. Csapata 2-1-re kikapott a Freiburg ellen.

Luke Ayling: A 42. percben lépett pályára a Yeovil színeiben. Csapata 1-1-es döntetlent ért el a Brentford ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
JET nagyon jól tolja eddig a Doncasternél!
14 éve
Törölt felhasználó
ericcson tökre egyetértek, szczesny attól még,hogy nagyon jól véd a harmadosztályban az nem jelenti azt h itt is olyan jól menne neki. nem is értem miért mondogatják sokan , hogy jövőre elsőszámú kapusunk ő lesz. Sztem is el kéne mennie kölcsönbe egy kissebb pl csapatba azt meglátjuk mi lesz :coolsmile:
14 éve
Törölt felhasználó
Attól mentsen meg miket, hogy Senderos itt kezdő lett volna.

Szerintem Lansbury semmit nem fejlődött, meg ha már az kiírja az illető, hogy sárgát kapott, ami Randallnél ugye szinte minden meccsen előfordul, akkor legalább az is hogy ki assistolt, találta el a kapufát, állítottak ki róla valakit.
14 éve
Törölt felhasználó
jó lenne Lansbury-t látni a következő szezonban a csapatban, szerintem ő fejlődött a legtöbbet a kölcsönadott játékosok közül!
14 éve
Törölt felhasználó
Néhány kölcsönadással azért nem értek egyet. Legalábbis sztem ha valakit kölcsönadunk akkor egy olyan klubhoz adjuk már kölcsön ahol tényleg biztos játéklehetőséget kap. Inkább menjen sztem egy kisebb klubhoz, de legalább nem azért megy el kölcsönbe, hogy padozzon. Azt nálunk is megtehetnék néha a bő keretünket elnézve...

Szólj hozzá