Arsene Wenger elmondta, hogy a Manchester City csak három Arsenal-játékost igazolhat nyáron - mivel a többinek élő szerződése lesz akkor is a klubbal.

A Premier League leggazdagabb klubja nyáron újra mozgósíthatja az erőit, hogy nagy neveket csábítson a Manchesterbe: kinézték maguknak Cesc Fabregast és Fernando Torrest.

Wengert is megkérdezték, mi a véleménye arról, hogy középpályását is leigazolná a City. A mester azt mondta, hogy három játékoshoz férhetnek hozzá a klubtól. Nekik is szerződéshosszabbítást ajánlhat persze.

"Ez a City problémája. Ha az Arsenal Football Clubtól akarnak játékost venni, akkor Mikael Silvestrén, William Gallason és Sol Campbellen kívül nem tudnak senkit sem szerződtetni, mert élő szerződése van a többi játékosnak."

"Ha akarnak valamit a játékosaimtól, engem hívjanak fel először."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Ezt úgy mondja mintha csak olyan játékosokat igazolt volna a City akinknek lejárt a szerződésük és ezt mi is tudjuk nagyon jól mivel Touré és Adebayor is élő szerződéssel rendelkezett. Amúgy meg Silvestret vihetik meg amúgy is akarták 1-2 évvel ezelőtt, Gallas és Campbell remélem maradnak még +1 évet.
14 éve
Törölt felhasználó
Ericsson nem akarlak elkeseríteni, de Fabianski fog védeni, legalábbis Wenger eztet nyilatkoztá.
14 éve
Törölt felhasználó
Pato7!
okés,bár csak tényleg ez lenne.
14 éve
Törölt felhasználó
Ez tetszett Arshapatya! :D :D Fabianskiról amit írtál na azon naon szakadtam XD. Ellene vagyok én már régóta. Nem szeretem.
14 éve
Törölt felhasználó
Mannone
Sagna-Sol-Silvestre-Clichy
Nasri-Song-Diaby
Walcott-RvP-Bendter

Szólj hozzá