Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az előzetes várakozásokkal ellentétben nemcsak Alex Song, hanem Eduardo is ott lesz a keretben a Manchester City elleni bajnoki mérkőzésen.

"Az előző heti keretünkhöz képest most Eduardo és Song is bevethető. Rajtuk kívül azonban senki sem térhet vissza, köztük Almunia és Arshavin sem." - mondta a francia. A horvát csatár egyébként lábujjtörés miatt hagyta ki a Wigan elleni meccset.

Wenger ugyanakkor azt is elmondta, hogy Arshavinra a Blackburn elleni mérkőzésen már lehet számítani. Az orosz játékos még a Barcelona elleni BL-mérkőzés első fordulójában szenvedett vádlisérülést, s bár sokáig úgy volt, hogy pályára léphet a Adebayorék ellen, egy hetet még mindenképpen várni kell az orosz visszatérésére.

"Volt ma egy futása, úgy gondolom, hogy a jövő heti meccsre már ő is rendben lesz. A mai tesztek eredményei rendkívül pozitívak, ugyanakkor olyan sérüléssel bajlódott, ami miatt most egy kicsit elővigyázatossabbnak kell lennünk." - tette hozzá.

"Mostanában picit balszerencsések vagyunk a vádlisérülések terén, ezért kell óvatoskodnunk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Eduardo nem túl sok ideje lejárt azt hiszem... A sérülése után megtört, és nem tud azon a szinten focizni, mint előtte! Bár előtte se volt olyan nagyon penge!
14 éve
Nem igazán szerettem sohasem a biológiát, de létezik, hogy ennyi idő alatt meggyógyul egy törött lábujj??
Amúgy szerintem Eduardónak csak meccshiánya van, csak véletlen, hogy ez egybefügg a sérülésével. A Burnley elleni gólját csavarral a lábában rúgta. Most meg anélkül szenved?
14 éve
Törölt felhasználó
Hatalmas csalodas Dudu jateka. Ordito helyzeteket hagyott ki, sok lehetoseget kapott Wengertol de nem tudott elni vele. Szerintem a nyaron el kellene adni, amig er valamenyit. Ilyenkor szokott jonni, hogy ramcafol a jatekos. Remel igy lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
Pont azért nem fog menni Dudu mert hosszabított, ez most egy ilyen szezon volt, kész. Jövőre jobb lesz Dudunak is.
14 éve
Törölt felhasználó
Wenger már nem igazán szavaz bizalmat Dudu-nak,szóval nagyon úgy néz ki,ha vmelyik csapat elfogadható ajánlatot tesz a nyáron,akkor távozni fog a horvát!Viszont,akkor azt nem értem,hogy miért kellett vele szerződést hosszabbítani!

Szólj hozzá