Összefoglaló hamarosan!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (345)

14 éve
Törölt felhasználó
na ez egy geci match pub volt :exclaim: :coolgrin:
14 éve
Esküszöm én nem tudom mit láttok Mannonében. Volt egy jó meccse a Fulham ellen ,az télleg tíz pontos volt, de azon túl ő is bekapta a potyákat. Szczesnynek is voltak hullámvölgyei, de hálistennek kijött belőel.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát én hatalmasat csalódtam ebben a csapatban.Most itt volt az esély hogy még versenyben maradjunk némileg és még ezt is elszarták rohadtul.Most nagyon ideges vagyok ilyen hozzáálással nem érdemlik meg hogy valamit is nyerjenek még ligakupát sem nem még hogy a Bl-t vagy a Pl-t.ébrdjenek már végre fel és kezdjenek el egy Arsenal szintu csapathoz méltóan játszani.Ez egy nagy rakás szar volt amit bemutattak ma hát senki se haragudjon rám de ez szégyenletes volt egyszeruen 0-2 rol így elbaszni tíz perc alatt....értem én hogy sérultek meg stb...de akkor is itt a hozzáálással vannak a legnagyobb gondok.....
14 éve
Törölt felhasználó
Azt nem tudtam... :)
Rodallega ugye csak vicc? :)
Én ezekből válogatnék...
Kapusok: Igor Akinfeev (CSKA Moszkva), Joe Hart (Birmingham), Hugo Lloris (Lyon)
Csatárok: David Villa (Valencia), Mamadou Niang (Marseille), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Carlton Cole (West Ham), Luis Suarez (Ajax)
Középpályások: David Silva (Valencia), Miguel Veloso (Sporting), Joao Moutinho (Sporting), James Milner (Aston Villa), Morten Gamst Pedersen (Blackburn), Santi Cazorla (Villarreal)
Hátvédek: Taye Taiwo (Marseille), Bruno Alves (Porto), Mamadou Sakho (PSG), Christopher Samba (Blackburn), Micah Richards (Manchester City)
14 éve
Törölt felhasználó
Tomek!Az elmaradt meccsük Spurs-City lesz,szóval vmelyik biztos pontot veszít!Az utolsó mondatoddal pedig teljesen egyetértek!

Szólj hozzá