Wenger szomorú, amiért az utóbbi években több olyan játékos távozott a klubtól, akit még szerződés kötött az Arsenalhoz.

Az utóbbi években Fabregas nevét többször szóbahozták a Barcával, de arról senki se beszél, hogy Cesct még 4 éves szerződés köti az Arsenalhoz.

Wenger az utóbbi évek történései alapján érthetően frusztrált, ugyanis nyáron több játékos szokott távozni.

A mester több tiszteletet várna el a játékosaitól. Szerinte akit szerződés köt a klubjához, kötelező mindent megtenni a csapat érdekében.

"Senki se tart fegyvert a fejedhaz, amikor aláírsz egy szerződést. Van több játékos, aki szeretne hozzánk igazolni, de akad aki távozni szeretne."

"Teljesen logikusnak kéne lennie annak, ha egy játékost fizetsz, akkor őŐ tiszteli a szerződését."

"Én tisztelen a szerződésem, mert hiszek a játékosaimban. A játékosok miért nem tudják tisztelni az övéiket?"

"A mi politikánk a fejlődésről szól és ez hosszabb időt vesz igénybe."

"Amennyiben ez a csapat együtt marad, a jövőben sikeresek lehetünk."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Sok igazság van abban, amit Clichy elmondott...!
14 éve
Törölt felhasználó
clichy szerintem még walcottot is oda lehetne tenni.
14 éve
Törölt felhasználó
amúgy itt a jelenlegi csapatban kevés az olyan ember, aki kész lenne meghalni az Arsenalért. korábban Adams, Bergkamp, Henry, Vieira és még számos játékos az életét adta volna a csapatért. mostanság ezt Campbellről, Clichyről, Eboueról, Persieről és talán Cescről lehet ezt elmondani. a csapat többi tagja kb csak "dobbantónak" használja szeretett csapatunkat.
14 éve
Törölt felhasználó
Clichynek lehet hogy igaza van,de most már 5 évet elszart Wenger ezért jó lenne, ha nyerne a csapattal 4-5 trofeát.
14 éve
Törölt felhasználó
3 éve, 14 évesen játszottam az U16-ban, csapattársaim is 14-15 évesek voltak: kb nyertünk 14 meccsből 4-et, de a vereségeink csúfosak voltak.

egy évre rá ugyancsak az U16-ban játszottam. minden meccset megnyertünk (2 kivételével). 6-7 alatt sose rúgtunk, de volt, hogy 20-0ra nyertünk. a fő riválissal egyszer játszottunk X-et. aztán a fő riválissal játszottunk az utolsó fordulóban, ahol ha nyertünk volna bajnokok lehettünk volna. aztán az egyik játékosunk pont a meccs előtt rosszul lett (nem játszott), így az ő széle meggyengült. azon a szélen eljöttek, lőttek 4 gólt, mi erre 3 góllal válaszoltunk. 1 gólra voltunk a bajnoki címtől: na gondolgatod milyen hangulat volt a buszon haza úton. a csapat olyan szinten elfáradt, hogy az lehetetlen. küzdöttünk, 'öltünk' a labdáért. amikor az Arsenalon nem látom a kellő győzelem éhséget mindig eszembejut az a meccs és nem kicsit ideges vagyok, hogy Ők miért nem tudnak szívből a győzelemért harcolni :DD

a Spurs ellen a szív hiányzott néhány játékosból!

Szólj hozzá