Az Arsenallal az utóbbi években sok játékost szóbahoztak, de kapust akkor senki se emlegetett.

Eljutottunk oda, hogy a sajtó kizárólag, vagy javarészt csak kapusokat emleget, mint potenciális igazolás.

A nemzetközi sajtóban több helyen arról cikkeznek, hogy Wenger 4-5 játékost igazolna és erre a vezetőségtől 60 millió fontot kapott.

A Sunday Mirror értesülései szerint az Arsenal figyeli Llorist, Akinfejevet, Greent és Hartot. A City ifjú kapusa (Hart) nem kap kellő lehetőséget jelenlegi csapatánál, így Wenger akár 8 millió fontért is elhozhatja.

Cikkeznek más poszton szereplő emberekről is, például csatárok terén Chamakh nevét említik meg legtöbbször. Valószínűleg a marokkói csatlakozni fog az Arsenalhoz, ugyanis Wenger elég elismerően nyilatkozott róla és elmondta, hogy a 26 éves csatár a tervei közt szerepel.

Belső védők közül a Bolton játékosát, Gary Cahillt és a Palermo tehetségét, a 21 éves Simon Kjaer nevét emlegetik. Kevin Nolan neve is felmerült, Ő annak a Newcastlenak az oszlopos tagja, amely jövőre ismét a PL-ben szerepelhet.

James Milner idén az Aston Villa egyik kiemelkedő játékosává nőtte ki magát, a jó teljestményére a Chelsea, az MU és az Arsenal is felkapta a fejét. 

A Zaragoza 20 éves spanyol támadó középpályása, Adler Herrera neve is felmerült. Az U21-es válogatott játékos kivásárlási ára körülbelül 24 millió font körül lehet, de a csapat ennél alacsonyabb összegért is hajlandó elengedni tehetségét.

Moussa Sissoko szeretne új szintre lépni, így a távozás lehetősége is felmerült a jövőbeli tervei közt. Természetesen több klub szeretné Őt megszerezni, például a Juventus, MU, Chelsea és az Arsenal. 15 millió font körül becsülik az árát.

A Daily Star szerint a Benfica két 22 éves játékosa, Di Maria és David Luiz is klubot válthat nyáron. Az Arsenalon kívül a Real Madrid, a Man. City is a kérők közt van. 

Egyes források úgy vélik, Fran Merida előszerzőést kötött az Atletico Madriddal. Az ifjú spanyollal nem sikerült a megegyezés a szerződés hosszabbításával kapcsolatban, így ingyen igazolhat a kérő csapathoz.

Eduardo nevét a Lyonnal hozták ismét szóba. Amennyiben Hart érkezik, Eduardo eladásából befolyt pénből lenne fedezve az üzlet.

Clichy teljestményét több spanyol és olasz klub kíséri figyelemmel, Wenger 7.5 millió font alatti ajánlatról hallani sem akar.

 (És mily meglepő az elmúlt egy hét alatt egyetlen Fabregassal kapcsolatos pletykát se olvashattunk.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Ez nem a Juventusos Sissoko, legalábbis én őt tudtam új Vieiranak, de lehet Moussa is annak volt nevezve, mint minden hasonló felépítés fekete francia kp.
14 éve
Törölt felhasználó
Egy Lloris-Eduardo csere :) Nem lenne rossz. Legalább a kapusgond meg lenne oldva.Eduardonak meg úgy se fekszik a 4-3-3. Ez egy royal flush lenne Wenger bá!
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem Hart vagy Lloris jön, szerintem Hart reálisabb, úgyhogy nagyon jó lenne, ha jönne!!!
14 éve
Törölt felhasználó
ericcson!
te hol élsz?
Dudu+Fabi=20 milla???
:gulp:
Dudu =9 milla
Fabi=4 milla
14 éve
Törölt felhasználó
Kapust mindenféle képen venni kell! A Birmingham kapusa nem is lenne olyan rossz. Nem ismerem Hartot, de egy 23 éves, angol kapusról van szó és ahogy hallottam többen a válogatottba követelik. A védelembe hozni kéne 1-2 embert. Pl: Gary Cahill-t. A középpályára jó lenne James Milner. A csatársorban nekem az hangzana a legjobban ha Eduardo menne a Lyonba, és Chamakh mellett érkezne akár David Villa. De egy Balotellinek is örülnék.

Összességében. Hart, Milner, Chamakh, Balotelli, Cahill Távozik: Fabianski, Eduardo.

Ezt egy egészséges 40-45 millióból össze lehetne hozni. A két játékos el lehetne adni 20 milla körül szóval nem is zárnánk rosszul. Azt mondta Wenger, hogy a Chelsea vagyonával vetekszünk akkor tessék költeni!

Szólj hozzá