Arséne Wenger a csapat hivatalos oldalának adott interjújában elismerte, hogy valószínűleg több játékos is érkezni fog a védelembe, ugyanakkor csak a szokásos Arsenal-módon, a klub saját költségvetésén belül fog vásárolni.

A csapatnál jelenleg védőkrízis van, Thomas Vermaelen, William Gallas és Johan Djourou is sérült, utóbbi kettő, de valószínűleg már a belga játékos sem térhet vissza a jelenlegi szezonban. Érdekesség, hogy az őket pótló játékosoknak, Sol Campbellnek és Mikael Silvestrenek pedig az évad végén lejár a szerződése, csakúgy, mint Gallasnak, vagy éppen az Evertonnál kölcsönben lévő Philippe Senderosnak is.

"Igen, valóban erősítésekre van szükségünk a védelemben." - ismerte el Wenger.

"De ez attól is függ, hogy hogyan haladunk Gallas szerződéshosszabbításával [egy nemrégen megjelent nyilatkozatában Wenger elismerte, hogy nem történt előrelépés - a ford.], s hogy Djourou mennyire jó formában tér majd vissza." - tette hozzá.

"Ugyanakkor ragaszkodnunk kell a politikánkhoz. Csak a saját erőforrásainkon belül gazdálkodhatunk, s csak azért, mert nagyobb szükség van egy-egy védőre, még nem fizethetjük túl a játékosokat, ugyanis erre képtelenek lennénk." - szögezte le Wenger.

A bulvársajtó szerint Wenger ismét kilátásba helyezte, hogy harcba száll a Fulhamnél játszó Brede Hangelandért, a közelmúltban pedig Martin Cacerest (Barcelona, jelenleg a Juventusnál kölcsönben), Jerome Boatenget (Hamburg), vagy Neven Suboticot (Dortmund) hozták összefüggésbe az Arsenallal, míg a nyár folyamán a norvég Havard Nordtveit visszatér a Nürnberg csapatánál eltöltött kölcsönévét követően.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

14 éve
Törölt felhasználó
Clichy! Látom, még vannak értelmes emberek is ezen az oldalon... vakon janikkal nemfogok vitázni...
nemethakos: Hát lehet fantasztikus szemeim vannak,mivel anno Henry-t is megláttam 1998-as VB-n, hogy igen ő lesz valaki, és íme tessék...ugyanez igaz Ribery-re,még anno mikor Kína ellen meállt csereként,megmondtam,h ő is a világ top-10játékosa között lesz...és YayaTouré-t sem kell bemutatni,kijelentheő sztem,h a világlegjobb vkp-ja(i) között van....ezeket láthatod,h felvannak sorolva a kedvenc játékosaim sorba,ha a nevemre kattintassz...(szóval így szóld le a szemem...) viszont Bendő és Denilson kilóg az Arsenalból,ezt még az elvakult (Barcelona,MU,Real) és más szurkolók is a környezetemben látja és mondják nekem,nem én nekik... Oké, h szereztek fontos gólt,írtam is,de nem muszáj észrevenned...Diaby szted amikor ideigazolt,nem volt ifi-korú??és nem az Arsenal "B"-ben kezdett először,mint Dudu v Verma v Campbell, vagy bárki aki ide igazolt??? Na látod ezért lehetsz Sztivi :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem igazol Wenger a védelembe, mert már sokadig éve az az egyik leggyengébb pontunk a kapusposzttal együtt!
14 éve
Törölt felhasználó
nos ebben is van valami : D
14 éve
Törölt felhasználó
ha egy olyan embernek írt volna ilyeneket, aki magára veszi az egészet, itt 5 perc alatt nagy anyázások lettek volna, arról nem is beszélve, hogy ez már nála nem az első ilyen eset volt! (a másik 2-3 felhasználó értelmesen meg tudta fogalmazni a mondandóját, Ő miért nem!?)
14 éve
Törölt felhasználó
ezért ? ez már valami..

Szólj hozzá