Arsene Wenger úgy véli, hogy a következő szezon sorsdöntő lehet a jelenlegi keretének.

A francia edző egy fiatal csapatot épített és úgy néz ki, hogy folytatódik a trófeaínség. Immáron öt éve tart ez az állapot. Az Arsenal hat pontra van a Chelseatől négy fordulóval a Premier League vége előtt.

Az Ágyúsok jó szezont futottak ennek ellenére és elhallgattatták azokat a kritikusokat, akik még csak bajnokesélyesnek sem titulálták az előszezonban az együttest. Wenger tudja, hogy nyomás van a csapatán, mert trófeát kellene nyerni.

"Idén is azt éreztem, hogy muszáj bezsebelni egy kupát, és közel is vagyunk ehhez."

"Angliában különösen nehéz a legmagasabb szinten maradni, mert rengeteg azonos erősségű egyesület van."

"Az első kihívás az, hogy maradj a legjobbak között és utána lehet arról beszélni, hogy megnyerhetjük a Premier League-et vagy a Bajnokok Ligáját. A többi kupát megnyerni nem ugyanaz, mint ezeket, mert ezek az igazi trófeák."

"A verseny éles és éppen ezért nehéz ott maradni a legkiemelkedőbb együttesek között. Sokan nem is gondolták, hogy most ilyen pozícióban leszünk, de azt a bizonyos küszöböt még nem léptük át. Ezzel csinálni kell valamit."

"A következő szezon sorsdöntő lesz, ez biztos."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

14 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy most idén közel voltunk, de nyáron megint elmennek majd játékosok, és gyakorlatilag megint lehet újraépíteni a csapatot, és ez így fog menni még jó sokáig, így pedig nem fogunk még egy darabig trófeákat nyerni!
14 éve
Törölt felhasználó
igen!
nem értem hogy Carlo Kanchalotti miért nem játszatja,amikor játszik akkor azt nagyon jól teszi,és ANGOL IS.
14 éve
Törölt felhasználó
Igen ha maradna fabregas és gallas és a várható erősítések is érkeznek akk valóban jók leszünk...
Most nézem h j.cole is szabadon igazolható lesz, ő is nagy fogás lenne :exclaim:
14 éve
Törölt felhasználó
ha a két kérdéses kulcsember - Gallas, és Fabregas - is marad a csapatban, plusz jön egy kis erősítés, akkor a következő szezon nem a tipikus "majd jövőre" lesz!!! bízni kell ebben a csapatban!
14 éve
Törölt felhasználó
hát jah meg más felfogásba kéne jáccani nem úgy h megállunk passzolgatni a középpályán meg megfigyeltem hogy nem mozognak le normálisan a játékosok :S meg bedobásra se jön soha senki, de még egy értelmes szöglet variációnk sincs:S:S

Szólj hozzá